Most szól:
Vezeti:
2022.07.11. Hétfő 13:15

TAKEOVER: ValMar!

Szerdán indul az EFOTT! A Petőfi Rádióval egész délután készülhetsz az estére - méghozzá nem is akárhogyan: a ValMar tagjaival a Petőfi Rádió Instagramján! Milán és Peti átveszik az uralmat és magukkal visznek az EFOTT legérdekesebb helyszíneire! Utazz a ValMar-ral és légy ott a backstage-ben! TAKEOVER: ValMar - július 13-án délutántól a Petőfi Rádió Instagram oldalán!

Hogyan telik egy nap, ha este fellépés lesz? A ValMar tagjai a Petőfi Rádió Instagram-oldalán különleges beszámolóra készülnek szerdán! Este az EFOTT-on, a HÖOK Party Arénában láthatod-hallhatod őket 22.30-tól - de a Petőfi Rádió Instáján már délután átveszik az uralmat! Hogyan utazik a ValMar, miből áll a felkészülés, mi történik a  backstage -ben? Valkusz Milán és Marics Peti megmutatja a nagykoncertben kiteljesedő nap eseményeit! A srácokat ismerve biztosan mozgalmas szerda lesz...

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Petőfi Rádió (@petofiradio) által megosztott bejegyzés

Dobd be magad a nyárba - légy ott az EFOTTon is a Petőfivel! A ValMar TAKEOVOER a kezdet - és izgalmas a folytatás is! A fesztiválon idén  ott lesz Bekker Dávid is - ő gondoskodik a jó hangulatról két fellépő között a Raiffeisen Yellow Nagyszínpadon! A Mezgerélőből Fekete Laci érkezik interjúkat készíteni az EFOTTra  a Petőfi Rádió számára, és ott lesz a fesztiválon a FRISS stábja is! A Petőfi Rádió és a Petőfi Tv Fb-oldalán, a Rádió Instáján és a petofi_live tiktok csatornáján pedig az online csapat mutatja meg percről percre a legizgalmasabb eseményeket - egészen hajnalig!

Merthogy az EFOTT  Hajógyár - Petőfi Színpadon az Elektrik Dj-i minden este különleges szettekkel készülnek a késő éjszakai bulira! Szerdán Izil, Ludmilla és Palotai, csütörtökön Gozth, JumoDaddy, Chris.Su, pénteken Peter Makto, Jay Lumen, Sikztah, szombaton Gabor Kraft, Yeromos és SanFranciscoBeat mixel - éjféltől napfelkeltéig!

Dobd be magad a nyárba! Légy ott az EFOTT-on is -a Petőfivel!