Most szól:
Vezeti:
2022.07.12. Kedd 16:42

Elektrik Masterclass: Leotrix!

A 21 éves kísérletező, újító - egyenesen Ausztráliából: Leotrix a Masterclassban! A sorozat hatodik adására a szcénába 2019-ben berobbant, a dubstep legújabb válfajában, a Melodic Riddim-ben utazó DJ igazán jövőbe mutató mixszel készül - melyet többkamerás, extra látvánnyal, fényvilággal és vizuállal ellátott stream-en keresztül is közvetítünk élőben! Hatodik adás: Leotrix! 2022. július 15, Petőfi Rádió - és online!

A Petőfi Elektrik új,  Masterclass című műsora egyszerre ad látványt és hangélményt: a stúdióban zenélő DJ-t különleges vizuál kíséretében láthatod live stream-en péntek este. A műsor további különlegessége, hogy a legjobb hazai DJ-k mellett alkalmanként az elektronikus zene nemzetközi sztárjai is tiszteletüket teszik majd a Dunán úszó stúdiónkban - és nem akármit hoznak magukkal: csak a Petőfi Elektrikben hallható exkluzív mixekkel érkeznek az Elektrik Masterclass sorozatba - most pénteken egyenesen Ausztráliából!

A Masterclassban: Leotrix

Az ausztrál Ethan Wright aka Leotrix a dubstep legújabb válfajának, a Melodic Riddim műfajnak az egyik úttörője. A 21 éves producer olyan egyedi, csak rá jellemző hangzásvilágot hozott létre, amely hozzájárult egy egészen új irányzat megszületéséhez.

A basszus zene legnagyobb nevei játsszák a zenéit szerte a világban: Marshmello, Noisia, Zomboy, Jauz, Must Die, Borgore vagy Virtual Riot.  Az általa megalkotott dallamos, apró részletekből építkező összetett hangzásvilág a legnagyobb elektronikus zenei fesztiválokra is eljutatta a fiatal tehetséget: EDC, Ultra Music, Rampage, Hard Summer, Lost Lands mind olyan ikonikus rendezvények, ahol Leotrix fellépett.


photocredit: Mitch Lowe

A BBC Radio 1 és a Triple J rádiók által is támogatott előadó 07.15. pénteken, 22 órától a Petőfi Rádióban is bemutatkozik a hazai közönség előtt. Az apropó: fellépése a budapesti Bass Paradise Fesztiválon.

Elektrik Masterclass- hatodik adás: Leotrix. Július 15, 22:00, Petőfi Rádió - és online!