Most szól:
Vezeti:
2022.07.17. Vasárnap 10:14

Elektrik Masterclass: Mateo & Spirit!

Az Elektrik Masterclass a Petőfi Elektrik részeként hazánk legelismertebb, legtehetségesebb DJ-it mutatja be. Minden meghívott vendég egy-egy kiemelkedő mestermunkával, egyszerre összegző és a jövőbe mutató mixszel készül, melyet többkamerás, extra látvánnyal, fényvilággal és vizuállal ellátott stream-en keresztül is közvetítünk élőben péntek esténként. Hetedik adás: Mateo & Spirit! 2022. július 22, Petőfi Rádió és online!

A Petőfi Elektrik Masterclass című műsora egyszerre ad látványt és hangélményt: a stúdióban zenélő DJ-t különleges vizuál kíséretében láthatod live stream-en péntek este. A műsor további különlegessége, hogy a legjobb hazai DJ-k mellett alkalmanként az elektronikus zene nemzetközi sztárjai is tiszteletüket teszik a Dunán úszó stúdiónkban - legutóbb az ausztrál Leotrix-et láthattad nálunk! A DJ-k csak a Petőfi Elektrikben hallható exkluzív mixekkel érkeznek az Elektrik Masterclass sorozatba!

A Masterclassban: Mateo & Spirit

Magyarország egyik legsikeresebb techno formációja a 15 éve pályán lévő Mateo & Spirit duó. Az országszerte ismert formáció 2013-ban elnyerte a Soudhead Best Of szavazáson legígéretesebb tehetségnek járó díjat. A Deadcode Production oszlopos tagjaként megszokott vendégei a legnagyobb hazai fesztiváloknak úgy, mint a  Hyperspace, Bónusz Fesztivál, vagy éppen a B My Lake, Balaton Sound és a Sziget Fesztivál.

A magyarországi fellépések mellett nemzetközi karrierjük is folyamatosan épül. Számos országban zenétek már: USA, India, Mauritius, Dél-Afrika, Srí Lanka, Németország, Franciaország, Anglia, Belgium, Svájc, Bulgária és Mexikó.

Szetjeikre leginkább a sötétebb techno hangzás jellemző, de szívesen színesetik melodic techno elemekkel. Olyan nevekkel játszottak már együtt, mint Adam Beyer, Enrico Sanguliano, Joseph Capriati, Dubfire, Richie Hawtin, Egbert vagy Matador.

DJ fellépéseik mellett produceri munkásságuk is jelentős, több toplistát megjelenést tudhatnak már maguk mögött.

Elektrik Masterclass: Mateo & Spirit! 2022. július 22 - Petőfi Rádió és online!