Most szól:
Vezeti:
×
2022.08.05. Péntek 20:57

Paloznaki Jazzpiknik - légy ott a Petőfivel!

A világhírű brit énekesnő, Emeli Sandé exkluzív interjút adott Bekker Dávidnak a Paloznaki Jazzpikniken - de a magyar fellépőket is láthatod a FRISSben! A Petőfivel a reggel stábja és a FRISS stábja is folyamatosan tudósít a fesztiválról - ahová szombaton még Te is kinézhetsz!

Paloznak egy alig több, mint 500 lelkes kis falu - de a Jazzpiknik idejére igazi fesztiválközponttá változik! Kupec Zsolti a FRISS-ben megmutatta a részleteket:

A Jazzpiknik a Nagy Találkozások fesztiválja: a generációk találkozhatnak, hiszen gyerekes családoktól a fiatalokon át a nagyszülőkig mindenki megtalálja a számára kedves programokat. Idén igazi világsztár-felvonulás zajlik: Richard Bona és Emeli Sandé már fellépett - sőt: Emeli exkluzív interjút is adott Bekker Dávidnak!

A 10. jubileumi Jazzpiknik fesztiválhimnuszát a Random Trip jegyzi. A dal Petőfi Charton előkelő helyen áll az elmúlt hetekben.

" A 10. Paloznaki Jazzpiknik  fellépőinek névsora egyedülálló - mondja Valde Orsolya főszervező - egyik fesztiválon sem találkozunk ezekkel a nevekkel Magyarországon. A Fesztivál egésze pedig nagyon szeretetteli, barátok ismerősök, rokonok találkoznak itt nálunk - ezért Nagy Találkozások fesztiváljának hívjuk - ezért is érdemes idejönni. 

A fesztivál idén augusztus 6-ára is tartogat még csemegéket: szombaton este megnézheted az AL MCKAY’S EARTH, WIND AND FIRE EXPERIENCE-t, ott lesz a fesztiválhimnuszt jegyző RANDOM TRIP  és pl. SOLÉRE is.

A FRISSben beszámolunk a legfrissebbekről - de még kilátogatni is igazán érdemes!

cover: Monus Márton