Most szól:
Vezeti:
2022.08.08. Hétfő 16:16

Petőfi LIVE! • Ohnody

A PetőfiLIVE stúdiókoncert-sorozatban Ohnody különleges koncertjét láthatod augusztus 9-én, kedden este 20.00 órától a Petőfi online felületein! A sokoldalú énekesnő második magyar nyelvű lemezének anyagát hozta el a PetőfiLIVE sorozatba! PetőfiLIVE: Ohnody. Augusztus 9, 20.00 Petőfi Rádió - és online!

OHNODY , azaz Hegyi Dóri sokoldalú egyéniség. Pszichológiát tanul az egyetemen és a zene mellett fest, agyagozik, rajzol is. A VOLT fesztiválon a FRISS nézőit lepte meg egy absztrakttal - és Csiti kifaggatta, mik a kedvenc stílusai:

Hegyi Dóri  zenekarokban kezdte karrierjét: dolgozott többek közt a  mius-szal és a Belauval is, majd 2017-ben elkészítette első single-jét.

A Water-t 2018-ban követte első angol nyelvű EPje, a Nude, melyen saját szerzeményeit énekelte. Az átütő sikert a Hideg c. magyar nyelvű dal hozta meg számára 2019-ben, amely a hét dalból álló, teljesen magyar nyelvű,  Egy Igaz Szerelem c. lemez előfutáraként jelent meg.  Az ehhez a lemezhez készült,  Egy másik életben c. klipet, melynek animációját maga rajzolta, a FRISSben mutatta be.

Ohnody  izgalmasan ötvözi a minimál-elektropopot és a szabadversben írt szövegeket. Dalaiban bátran mutatja meg saját lelkét, érzelmeit és sérülékenységét is. Deák Kristóf Unoka c. filmjének betétdalához ráadásul olyan klipet forgatott, amelyben az ő saját, valódi álmai jelennek meg.

Ez a dal már a második magyar nyelvű lemezen, a  Sietünk meghalni-n szerepel. Dóri ennek az anyagát hozta el a PetőfiLIVE! stúdiókoncertre is. Ismerd meg Onody különleges világát egy igazán intim atmoszférájú stúdiókoncerten!

PetőfiLIVE: Ohnody. Petőfi Rádió, Petőfi Rádió Fb és Petőfi Rádió YT - augusztus 9,  20:00!

cover: Mari Ornella