Most szól:
Vezeti:
2022.08.24. Szerda 00:00

Elektrik Masterclass: Matt Klear!

Az Elektrik Masterclass a Petőfi Elektrik részeként hazánk legelismertebb, legtehetségesebb DJ-it mutatja be. Minden meghívott vendég egy-egy kiemelkedő mestermunkával, egyszerre összegző és a jövőbe mutató mixszel készül, melyet többkamerás, extra látvánnyal, fényvilággal és vizuállal ellátott stream-en keresztül is közvetítünk élőben péntek esténként. A tizenharmadik adásban a lemezjátszók mögött a Szelektrik második helyezettje: Matt Klear!

A Petőfi Elektrik Masterclass című műsora egyszerre ad látványt és hangélményt: a stúdióban zenélő DJ-t különleges vizuál kíséretében láthatod live stream-en péntek este. A műsor további különlegessége, hogy a legjobb hazai DJ-k mellett alkalmanként az elektronikus zene nemzetközi sztárjai is tiszteletüket teszik a Dunán úszó stúdiónkban. A DJ-k csak a Petőfi Elektrikben hallható exkluzív mixekkel érkeznek az Elektrik Masterclass sorozatba!

A Masterclassban: Matt Klear!

Matt Klear 14 éve klubokban és fesztiválokon játszó DJ, az önálló hangzását mostani projektjében megtaláló DJ-producer. Korai house, angol elektronikus zenei underground, breakbeat és garage fúziója adja mixei egyedi stílusát. Nemzetközi porondon is sikeres: zenéje vezette már a Beatport Top 100 Electronica Hype chartot és Electronica Top Ten Releases-t is. Jelenleg a Zana címü zenéje szerepel a Beatport Electronica Top 10-ben.

Matt Klear 14 éve foglalkozik zenével és 16 éves kora óta ír elektronikus zenét. 3 évig volt a budapesti Tesla-klub rezidense a Used Disco formáció tagjaként, valamint többször játszott a Balaton Soundon és a legtöbb magyar klubban. A Covid előtti évben, 2019-ben fellépett a Defected Croatia-n is a nemzetközi House szcéna legkomolyabb nevei között (Masters At Work, MK, Dennis Ferrer, Eats Everything, Sam Divine). A Szelektrik TOP 10 versenyzőjét felvonultató portré-sorozatban így mutatkozott be:

Amikor Matt Klear  célja, hogy egy 100%-ban önazonos hangzást alakítson ki. Stílusát a korai House dalok, az angol elektronikus zenei underground, valamint a breakbeat és a garage fúziója fedi le. Az elmúlt egy évben több sikert is könyvelhet producerként. Vezette már a Beatport Top 100 Electronica Hype chartot, valamint az Electronica Top Ten Releases-t is. Jelenleg a Zana címü zenéje szerepel a Beatport Electronica Top 10-ben.

Matt Klear második fordulós mixe:

Elektrik Masterclass -Matt Klear ! 2022. augusztus 26. - Petőfi Rádió és online!