Most szól:
Vezeti:
2022.08.08. Hétfő 17:55

Adom a Dalod! - indul az M2 Petőfi Tv zenei láncreakciója!

Szeptember első hetében újraindulnak az M2 Petőfi TV magazinműsorai! Vár a STILÓ, az Ez így OK?!, a KiberMa, a Magas és Mély - és az új műsor, az Adom a Dalod! Csütörtök esténként a legnépszerűbb hazai előadók indítják be az M2 Petőfi TV zenei láncreakcióját! Az első adásban Dánielfy Gergő és zenekara dolgoz fel egy Tankcsapda-dalt! Adom a Dalod - első adás: 2022. szeptember 8, csütörtök, 20:40!

Itt van az ősz - és vele az M2 Petőfi TV zenei láncreakciója, az Adom a Dalod! Csütörtökönként 20:40-től az A38 hajó színpadán sosem látott produkciók debütálnak, amelyekben a legkülönbözőbb műfajokból érkező, ismert és feltörekvő magyar előadók és zenekarok cserélnek egymással dalt.

A merész, újrahangolt dalbemutatók porondmestere a csatorna közkedvelt műsorvezetője, Pató Marci lesz, akit korábban az Én vagyok Te! házigazdájaként láthattak hasonló szerepben a nézők.

„Az Adom a Dalod egy olyan játék, amiben csak nyertesek vannak! Már a címe is jelzi, hogy különböző zenekarok és előadók egymásnak adják tovább 1-1 ikonikus dalukat. Izgalmas láncreakció jön létre így, mint egy zenés váltófutás. Résztvevőként és nézőként is érdekes figyelni, ahogy ismert slágereink átalakulnak egy teljesen új verzióba. Érdekessége még a műsornak, hogy a feldolgozó csapatok mindig  új oldalukat mutatják meg. Külön öröm számomra, hogy játékmesterként testközelből lehetek mindennek részese! Már az első alkalommal egy merész párosítást láthatunk az adásban, amikor Dánielfy Gergely és az Utazók dolgozzák fel a Tankcsapda egyik számát” – mesélte a műsor kulisszatitkairól az M2 Petőfi TV műsorvezetője.

Az Adom a dalod! a tévéadás mellett élőben követhető a Médiaklikken,  az M2 Petőfi TV Youtube-csatornáján pedig újranézheted az egyes epizódokat!

Az Adom a Dalod mellett pedig  készül már a sok régi kedvenc is az őszre: jön hétfőnként a STILÓ, kedden az Ez így OK?!, szerdán a KiberMa, pénteken pedig a Magas és Mély! Tarts velünk ősszel is!

Adom a Dalod - az M2 Petőfi TV zenei láncreakciója! Első adás: 2022. szeptember 8, csütörtök, 20:40!