Most szól:
Vezeti:
2022.09.08. Csütörtök 12:00

Elektrik Masterclass: TOLO!

Az Elektrik Masterclass a Petőfi Elektrik részeként hazánk legelismertebb, legtehetségesebb DJ-it mutatja be. Minden meghívott vendég egy-egy kiemelkedő mestermunkával, egyszerre összegző és a jövőbe mutató mixszel készül, melyet többkamerás, extra látvánnyal, fényvilággal és vizuállal ellátott stream-en keresztül is közvetítünk élőben péntek esténként. A tizennegyedik adásra egyenesen a reptérről, külföldi fellépésről érkezik a stúdióba TOLO aka. Tollner Máté!

A Petőfi Elektrik Masterclass című műsora egyszerre ad látványt és hangélményt: a stúdióban zenélő DJ-t különleges vizuál kíséretében láthatod live stream-en péntek este. A műsor további különlegessége, hogy a legjobb hazai DJ-k mellett alkalmanként az elektronikus zene nemzetközi sztárjai is tiszteletüket teszik a Dunán úszó stúdiónkban. A DJ-k csak a Petőfi Elektrikben hallható exkluzív mixekkel érkeznek az Elektrik Masterclass sorozatba!

A Masterclassban: TOLO aka Mate Tollner!

14  év nem kis idő: épp annyi, amennyi után az óvoda helyett már klubokba jársz. És mire cseréled a klubot - még 14 év után? Semmire - legalábbis a LavaLava alapítói, Tollner Máté aka Tolo és Falcao szerint. Csak szélesíted a spektrumot...

Tolo és Falcao a budapesti klubélet ismert arcai, a techno/house szcéna megkerülhetetlen DJ-i, bulijaikra 2008 óta már rengeteg nemzetközi szinten is ismert és elismert DJ-t hívtak - mint pl.    Robert Hood, Bicep, Axel Boman, Leon Vynehall, Gerd Janson, Steffi, Roman Flügel, San Proper, Cosmin TRG, Midland  - és sokan mások. A buliszervezői létből pedig 14 év után  úgy léptek tovább, hogy maradtak  - de mellette tágították a spektrumot és idén tavasszal megjelentették a LavaLava 01 debüt EP-t Tollner Máté trackjével -a U Should-dal.

A Masterclassba TOLO egyenesen a reptérről, külföldi fellépésről érkezik pénteken, hogy elhozza a LavaLava életérzést!

Elektrik Masterclass: TOLO aka Mate Tollner. Péntek, 21:00, Petőfi Rádió - és online!