Most szól:
Vezeti:
2022.09.11. Vasárnap 06:00

Az Akusztikban: Patché!

Egy duó a pop-chill-neosoul-jazzy-electro vonalról igazán meghitt környezetben a megújult Akusztik második adásában! Az Akusztikban: Patché! M2 Petőfi TV, hétfő, 21:15!

Pákai Petra és Cséry Zoltán 2014-ben  alapította a pop-chill-neosoul-jazzy-electro vonalon mozgó Patché-t. Azóta három nagylemezük látott napvilágot, saját dalokkal. Let It Go című daluk a Shure cég nemzetközi dalversenyén több ezer műből az első húsz helyezettbe került be.

Folyamatosan játszanak jazz-, és borfesztiválokon - többek közt a Budapest Jazz Clubban, a Paloznaki Jazzpikniken. Számos live-session videót készítettek, melyek átadják a duó intimitását, emberközeliségét. Nemrégiben a FRISSben is láthattad őket!

A Patché hűen kiszolgálja azt a közönséget, akik nyitottak a jazzy életérzésre és a finomabb elszállós hangulattól egészen a dinamikusabb, blues, R&B hangulatra is vevők egy finom pohár bor mellett. A megújult Akusztikban igazi klubhangulatban adják elő kedvencebb dalaikat. A felvételen a zenészek és a közönség is fantasztikusan érezte magát!

Patché az Akusztikban - szeptember 11-én, vasárnap 23 órától a Petőfi Rádióban, szeptember 12-én, hétfőn 21:15-től  az M2 Petőfi TV-n!