Most szól:
Vezeti:
2022.09.13. Kedd 12:54

Az Akusztikban: Madrian

Madrian dalai egészen különleges miliőben, vadonatúj hangzással az Akusztik színpadán! És egy meglepetés-feldolgozás: hogyan értelmezi újra Méhes Adrián az Analog Balaton "Könnyű" c. számát? Hétfőn este kiderül! Az Akusztikban: Madrian. M2 Petőfi TV, hétfő, 21.15!

A Madrian-dalok mindig egy ének szólamra és egy gitárra születnek, de Méhes Adrián amióta csak ír, azóta szinte mindegyik létezik több változatban – időről időre átformálja őket az adott életszakaszának megfelelőre. Éppen ezért számára visszahallgatni őket olyan, mint egy fotóalbumot nézegetni elégedetten, tele hassal a vasárnapi ebéd után.

Méhes Adrián így fogalmazott az Akusztik felvétel után:

- Az Akusztikban azt szerettem, hogy a dalaim - bár egy alapvetően furcsa helyzetben, de mégis otthonos és megnyugtató környezetben szólalhattak meg. Emellett annak is örülök, hogy megszületett egy olyan feldolgozás-dal, ami a műsor nélkül aligha jutott volna eszembe. Hálás vagyok a remek alkalomért, hogy  megint emlékezetesidőt tölthettem olyan emberekkel, akiket nagyon szeretek.

Madrian Akusztik a Petőfi Rádióban szeptember 18-án, vasárnap 23 órától, az M2 Petőfi TV-ben pedig szeptember 19-én, hétfőn 21:15-től!