Most szól:
Vezeti:
2022.09.19. Hétfő 11:43

Ez így OK?! - #apaság - Miller Zoltán, Kiss Endi

Három elvált apa az Ez így OK?! adásában! Fodor Imre Kiss Endi és Miller Zoltán arról cserélnek tapasztalatot, hogy ők hogyan alakítottak ki tartalmas és jó kapcsolatot gyerekeikkel válás után. Mit jelent az apaság a műsorvezetőnek, a zenésznek és a színésznek? És vajon kértek-e valaha bocsánatot gyermekeiktől? Kiderül az Ez így OK?! adásából! Ez így OK?! - #apaság - Miller Zoltán, Kiss Endi. M2 Petőfi TV, kedd, 20:40.

Kiss Endi három lány édesapja. Az ő szülei elváltak, mikor Endi kétéves volt.

Nem akarok negatív gondolatokkal kezdni  - kezdi Kiss Endi - de én nem édesapámtól örököltem, hogy jó apa lettem. Hanem lehet, hogy pont az ellenkezőjét akartam továbbvinni. Talán éppen pont másképp akartam csinálni mindent, mint ő.

Endinek két anyától van három kislánya - de az anyukák és Endi már nincsenek együtt. Endi szerint azonban nem ezen múlik, hogy jó kapcsolat van-e apa és gyermeke között.

Miller Zoltán legkisebb lányát feleségével, Vágó Bernadettel neveli együtt. Fia, Dávid édesanyjától akkor vált el Zoltán, mikor Dávid négyéves volt, még 2000-ben. És szerinte sem a  szülők válásán/együttmaradásán múlik az, hogy milyen lesz az apa és a gyerek kapcsolata.

Azért fontos erről beszélni - mondja Miller Zoltán - mert édesapák gyakran mondják, hogy "najó, de én nem élek együtt a gyerekkel, akkor már nem tudok  olyan kapcsolatot létesíteni vele" -  de ez nem így van. Ez egy döntés kérdése.

Az Ez így OK?! adásából kiderül, hogy Endi és Zoltán hogyan alakítottak ki és ápolnak jó kapcsolatot gyermekeikkel azután is, hogy a gyerekek édesanyjától elváltak. Hogyan lehet megoldania egy apának, hogy minden gyerekével tudjon megfelelő mennyiségű időt tölteni - és hogyan lesz ez az idő minőségi idő. És vajon volt-e olyan, hogy bocsánatot kértek a gyerekeiktől?

 - Én a rock'n'roll-ra születtem - mondja Endi - és hálás vagyok a Jóistennek, hogy adott mégis nekem 3 gyerkőcöt.  A gyerekeim anyáinak is hálás vagyok. Istennők, hogy nem bántottak, pedig én megtettem mindent azért, hogy utáljanak - nem direkt. Csak éltem. És volt, amit elrontottam. És igen: bocsánatot kértem.

Hogy pontosan miért és hogyan?

Kiderül az ez így OK?! adásából kedden este 20.40-től az M2 Petőfi TV-n!