Most szól:
Vezeti:
2022.09.22. Csütörtök 10:15

Elektrik Masterclass: MINDSCAPE!

Az Elektrik Masterclass a Petőfi Elektrik részeként hazánk legelismertebb, legtehetségesebb DJ-it mutatja be. Minden meghívott vendég egy-egy kiemelkedő mestermunkával, egyszerre összegző és a jövőbe mutató mixszel készül, melyet nem csak hallgathatsz, hanem többkamerás, extra látvánnyal, fényvilággal és vizuállal gazdagítva láthatsz is péntek esténként! Ezen a héten MINDSCAPE mixel a Petőfi Rádió Dunán úszó stúdiójából - a látványt pedig a Petőfi Rádió Youtube-csatornáján élvezheted!

A Petőfi Elektrik Masterclass című műsora egyszerre ad látványt és hangélményt: a stúdióban zenélő DJ-t különleges vizuál kíséretében láthatod is streamen péntek este! A műsor további különlegessége, hogy a legjobb hazai DJ-k mellett alkalmanként az elektronikus zene nemzetközi sztárjai is tiszteletüket teszik a Dunán úszó stúdiónkban. A DJ-k csak a Petőfi Elektrikben hallható exkluzív mixekkel érkeznek az Elektrik Masterclass sorozatba!

A Masterclassban: MINDSCAPE!

MNDCSP azaz MINDSCAPE a vibráló magyar drum and bass szcéna egyik legismertebb DJ-je. A 2003-ban eredetileg trióként alapított MINDSCAPE-et a nemzetközi közönség számára a dark DnB legendás alakja, Trace fedezte fel - és hamarosan az egész világ DnB közössége megismerte a MINDSCAPE nevet. A trió időközben szólóprojektté olvadt -  és Sasvári Gergely 2007-ben a MINDSCAPE debütalbumát, a Back Lotust már egyedül készítette el. Az anyag Citrus Recordingsnál jelent meg. A címadó track melyben Jade-del vagy a  Planet X. melyben Chris.SU-val és Ryme Tyme-mal kollaborált, meghódította a partykat. Az LP új szintre emelte MINDSCAPE-et, energikus de mégis mély és minimál DJ szettjei ismertté tették Európa-szerte, Ausztráliában és Új-Zélandon is.

MNDSCP a drum and bass szcéna nagy neveinek zenéit remixelte - és őt is remixelték a legnagobbak is, mint pl. Cause 4 Concern, Gridlok, Break, Audio, Dose, Noisia vagy Coppa - és a lista folyamatosan bővül.

MNDSCP zenéi a legnevesebb kiadóknál (Eatbrain, Commercial Suicide, Subtitles, Bad Taste, P51 and Citrus) jelentek meg sorra az elmúlt közel két évtizedben. Nemrégiben fejezte be 4., science fiction tematikájú konceptlemezét, a  The Reanimator-t barátja és kollégája, Jade kiadójánál,  az Eatbrain-nél.

MNDSCP folyamatosan új zenéken dolgozik, hogy meghódítsa a tánctereket itthon és külföldön. Nevét a szcénában DJ-ként és producerként is jegyzik - immár lassan 20 éve.

Elektrik Masterclass: MINDSCAPE! 2022. szeptember 23. - Petőfi Rádió  - a látványt pedig a Petőfi Rádió Youtube-csatornáján élvezheted!