Most szól:
Vezeti:
2022.09.26. Hétfő 12:25

Ez így OK?! - # zenész vs. influencer - Miss Mood, LL Junior

Mennyire kell ma már egy zenésznek influenszernek is lennie? Hogy lehet megtalálni a jó arányt a social média-jelenlét és az alkotómunka között? Az Ez így OK?! adásában LL Junior és Miss Mood osztják meg tapasztalataikat! Ez így OK?! - # zenész vs. influencer - Miss Mood, LL Junior. M2 Petőfi TV, kedd, 20.40!

Hogyan lehetsz egyszerre jó zenész - és alakíthatod ki magadról a jó zenész képét a social médiában? Mennyi időt vesz el az alkotómunkától a posztok elkészítése - akár éppen az alkotómunkáról? Hogyan lehet megtalálni az egészséges arányokat - és hogy változott a social média jelenlét fontossága az elmúlt években?

LL Junior  656 ezer követőt tart jól infokkal napról napra a FB-on és 212 ezren követik Instán is. Szívesen posztol magánéletéről is - és gyakran mindkét platformra kiteszi ugyanazt a fotót.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

L.L.Junior (@l.l.junior) által megosztott bejegyzés

Ami különbözik: az Instán inkább személyes fotókat tesz közzé, az eseményeket pedig FB-on harangozza be - és persze ide kerülnek az újdonságok Yt-linkjei is.

LL Junior a TikTokon is hasít: követői száma több, min 99 K  - és majdnem 334 000 like-kal büszkélkedhet. Vajon mennyi időt tölt  social platformjai gondozásával? És mennyire szereti?

@lljuniorofficial Mindig uuuuuutoooooon @baloghmelinda @visionati85 #foryou #fy #nekedbe ♬ CATWALK FLASH - Patrico Brown

-  Elmúlt valahogy a varázsa annak, hogy lehet várni pl. egy-egy új lemezt - mondja a social média által hozott változásokról az Ez így OK?! vitaasztalánál -  Mennyire tud megmaradni a misztikum így? És miért kell megmutatni a hétköznapjainkat feltétlenül?

Miss Mood szerint hatalmas a verseny a social médiában - de az a jó benne, hogy mindenki azonos eséllyel indul és küzd a figyelméért. Miss Mood 105.6 K követőnek készít TikTok tartalmakat  - és egészen közel engedi mindennapjaihoz nézőit.

@miss_mood_official Nektek melyik hajjal tetszem a legjobban? 😍 #hungarian #nekedbe #foryou #fyp #magyartiktok #magyar #hungary #blacktoblonde #fodrász #haj #hairdresser #missmood #transformation ♬ eredeti hang - miss_mood

Miss Moodot az Instán  is sokan követik: 183 ezren.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

MISS MOOD (@miss_mood_goldsoulrecords) által megosztott bejegyzés

Platformjait tudatosan használja: az Instán is előfordulnak TikTok videói - és a Facebook-ra is gyakran keresztbe posztol az ott található 76 ezer követőnek. És persze ide posztolja ő is az új dalok Yt-linkjeit.

Vajon megnehezítette vagy megkönnyítette az előadók életét és kommunikációját a social média? Mik az érvek mellette és ellene? Hogyan lehet tudatosan használni - élni az általa adott lehetőségekkel, de nem hagyni, hogy beszippantson és elvegye az időt az alkotómunkától?

Érvek és ellenérvek - egy igazán izgalmas vita az Ez így OK?! adásában!

Ez így OK?! - # zenész vs. influencer - Miss Mood, LL Junior. M2 Petőfi TV, kedd, 20.40!