Most szól:
Vezeti:
2022.09.27. Kedd 15:46

Az Akusztikban: Juhász Marci

A megújult Akusztik színpadán Juhász Marci dalai - eddig ismeretlen, új hangzásvilággal! Az Akusztikban: Juhász Marci. M2 Petőfi TV, október 8, szombat, 22.45!

Juhász Marci 14 éves kora óta gitározik és szájharmonikázik. Gyerekkorában népdalversenyeken vett részt. 2012-ben bejutott a Csillag Születik című tehetségkutatóba, ahonnan végül a negyedik helyről esett ki. Ezt követően a Nomad zenekar énekese volt 8 éven keresztül -  ebből a produkcióból 4 stúdió-, és egy koncertalbum született.

2020 decemberétől visszatért ahhoz, amit mindig is a legjobban szeretett: elbúcsúzva a zenekartól egyszálgitáros produkcióján, saját dalokon kezdett el dolgozni. 2021 szeptemberében jelent meg első önálló albuma Sorsszimfóniák címmel.

A lemez 15 hétig a Mahasz Top40es listáján is fent volt és egy 25 állomásos turné keretében ősszel és tavasszal élőben is sikerült bemutatni közönségnek. Koncertjein saját dalai mellett ismert hazai dalokat és népdal-feldolgozásokat is játszik. Jelenleg második albumának felvételein dolgozik - és szeretne új helyeket felfedezni az országban, ahol bemutatkozhat.

Az Akusztikban: Juhász Marci. M2 Petőfi TV, október 8, szombat, 22.45!