Most szól:
Vezeti:
2022.09.27. Kedd 12:18

Elektrik Masterclass: RAUL YOUNG

Az Elektrik Masterclass a Petőfi Elektrik részeként hazánk legelismertebb, legtehetségesebb DJ-it mutatja be. Minden meghívott vendég egy-egy kiemelkedő mestermunkával, egyszerre összegző és a jövőbe mutató mixszel készül, melyet nem csak hallgathatsz, hanem többkamerás, extra látvánnyal, fényvilággal és vizuállal gazdagítva láthatsz is péntek esténként! Ezen a héten Raul Young mixel a Petőfi Rádió Dunán úszó stúdiójából - a látványt pedig a Petőfi Rádió Youtube-csatornáján élvezheted! A Masterclassban: Raul Young! Petőfi Rádió és a Rádió social felületei - szeptember 30, 22.00.

A Petőfi Elektrik Masterclass című műsora egyszerre ad látványt és hangélményt: a stúdióban zenélő DJ-t különleges vizuál kíséretében láthatod is streamen péntek este! A műsor további különlegessége, hogy a legjobb hazai DJ-k mellett alkalmanként az elektronikus zene nemzetközi sztárjai is tiszteletüket teszik a Dunán úszó stúdiónkban. A DJ-k csak a Petőfi Elektrikben hallható exkluzív mixekkel érkeznek az Elektrik Masterclass sorozatba!

A Masterclassban: Raul Young!

Raul Young a magyar techno-szcéna egyik legaktuálisabb újgenerációs tehetsége. Nevével számos prémium-rendezvényen találkozhatunk idehaza, produceri munkáinak köszönhetően pedig a nemzetközi színtéren is egyre szélesebb körben ismert.Fellépett már a Sziget Fesztiválon és a Balaton Sound-on is, több alkalommal vendégeskedett az egykori Corvin Club-ban, mondhatni már visszatérő vendég a Black Mamba Production eseményein a fővárosban és több jelentős vidéki klubesten, mint pl. a The Etiket, vagy éppen a Carbon sorozatokon.

Raul az évek alatt külföldi meghívásoknak is eleget tett Angliában (EGG-London), Szerbiában (Drugstore-Belgrade), Franciaországban (Downtown Factory-Toulouse) vagy épp Horvátország, Csehország, Ausztria klubjaiban.

Saját kiadványait manapság olyan nívós kiadók gondozzák, mint a Marco Bailey által vezetett MATERIA és a legendás Planet Rhythm. A fiatal előadó zenéit előszeretettel játsszák/játszották szerte a világban a szakma nagyjai, mint pl. Richie Hawtin, Marco Bailey, Joseph Capriati, Charlotte de Witte, Amelie Lens, Julian Jeweil, Umek, Cristian Varela, Klaudia Gawlas, Karotte, Joris Voorn, vagy éppen a magyar top előadó, Jay Lumen.

Az aktív DJ-zés és producerkedés mellett az ország nyugati felében a rendezvényszervezésből is kiveszi a részét az Illegal Control brand kötelékében.

Elektrik Masterclass: Raul Young! Petőfi Rádió és a Rádió social felületei - szeptember 30, 22.00.