Most szól:
Vezeti:
2022.10.04. Kedd 11:36

KiberMa - vendégségben a Mandragora fejlesztőinél!

Játék, játék és játék: Mandragora, Demon Slayer, Skull and Bones - indul az őszi játékdömping! A KiberMa adásából megismerheted a Mandragora magyar fejlesztőcsapatát - és elhozzuk az ősz játékújdonságait - meg persze a legfrissebb híreket! KiberMa - M2 Petőfi TV, szerda, 20:40.

A KiberMa adásában stúdiólátogatásra megyünk az egyik legígéretesebb magyar játék a Mandragora fejlesztőihez, ahol amellett, hogy kipróbáljuk a játék korai verzióját, a készítőket is kifaggatjuk néhány érdekes információról!

A  nyári kisebb uborkaszezon után októberben beindul az őszi játékdömping! Nagyon nagy címek érkeznek...Segítünk kicsit eligazodni közöttük, és végig vesszük a legígéretesebbeket!

A Demon Slayer a közelmúlt egyik legközkedveltebb es elismertebb anime sorozata, köszönhetően mély történtének és lenyűgöző fantasy-akciójelenteinek. Mai tesztünkben a nyáron megjelent videojáték verziót próbáljuk ki, és megnézzük interaktív formában is működik-e a történet.

És elhozzunk az infotech-, és gamervilág legfrissebb híreit:  megszűnik a Google Stadia, ismét csúszik a Skull and Bones, és mesterséges intelligencia rajzol nekünk bármit - ha megkérjük...

KiberMa - M2 Petőfi TV, szerda, 20:40.