Most szól:
Vezeti:
2022.10.04. Kedd 12:07

Adom a dalod - Pásztor Anna, Pásztor Sámuel x Lóci játszik

Minden úgy jó, ahogy van - vagyis mennyire lesz majd jó, ha Lóciék helyett a Pásztor testvérek - Pásztor Anna és Pásztor Sámuel mondja? Az Adom a dalod adásából kiderül! Ahogyan azt is megtudhatod, milyen relikviákat őriz az Anna and the Barbies próbaterme, hogyan készük egy Anna-féle színpadi smink - és hogy milyen az a Csorba Lóci-féle felsoroló költészet! Adom a dalod - Pásztor Anna, Pásztor Sámuel x Lóci játszik - M2 Petőfi TV, csütörtök, 20:40.

Az M2 Petőfi TV zenei láncreakciója folytatódik! Legutóbb a Mehringer slágere, a Hóvirág kapott egészen új hangzást a Lóci játszik jóvoltából:

És Lóciék feladták a feladatot a következő játékosnak: a Minden úgy jó, ahogy van lesz a feladat!

Vajon mit kezd a dallal Pásztor Anna és Pásztor Sámuel?

Pásztor Anna és Pásztor Sámuel alapították az Anna and the Barbies-t 2004 őszén. A Pásztor-testvérek zenekara azonnal berobbant a magyar zenei világba - Anna extravagáns színpadi megjelenése és az őszinte dalszövegek gyorsan sikert hoztak a formációnak.

Az Anna and the Barbies az elmúlt 18 évben megkerülhetetlen szereplője a magyar zenei életnek, folyamatosan jelen van az élvonalban, a chartokon és a fesztiválok headlinerei közt. Hét nagylemezt és egy egészestés zenekari filmet  készítettek, és 2 Fonogram-díjat is begyűjtöttek. Legsikeresebb dalukat, a Márti dalát a Quimby frontemberével, Kiss Tibivel vették fel. A dalt mára már több, mint 13 milliószor játszották le a Youtube-on.

 

 Pató Marcival ott lehetsz az Anna and the Barbies próbatermében, ahol rengeteg relikviát őriznek a Pásztor testvérek az elmúlt 18 évből! Sőt: Anna még egy gyors színpadi sminket is elkészít az Adom a dalod kamerája előtt. Az is kiderül, mennyire azonos Anna színpadi énje és a hétköznapi...

Annáék jóvoltából megtudhatod, hogy kire szokott várni Lóciék turnébusza, és hogy milyen egy Lóci-típusú vezetett demokrácia vagy épp a  Csorba Lóci-féle felsoroló költészet. És kiderül, mitől lesz Pásztor Annának dallam-, és szövegtapadása 3 hétre... És persze meghallhatod: milyen az, mikor Minden úgy jó, ahogy van -  a Pásztor testvérek olvasatában!

Adom a dalod - Pásztor Anna, Pásztor Sámuel x Lóci játszik - M2 Petőfi TV, csütörtök, 20:40.