Most szól:
Vezeti:
2022.11.14. Hétfő 13:11

Elektrik PANO – drum and bass a felhők felett Ian Autorunnal!

Drum and bass alkonyattól kora estig Ian Autorunnal a felhők fölött, a Galyatetőről! Hallgass rá a Petőfi Rádió exkluzív mixére - és nézd hozzá a különleges látványt a Petőfi Rádió Youtube-csatornáján és Facebook oldalán! Elektrik PANO - az Elektrik multi-szenzoros különkiadása a Petőfi Rádió online felületein! Elektrik PANO – drum and bass a felhők felett Ian Autorunnal! - November 20, 20.00.

Az Elektrik PANO harmadik adásában egészen különleges látvány-, és hangélményt kaphatsz! Az őszi Galyatető egyedülálló látvánnyal kényeztet: Ian Autorun a felhők fölött kíséri a lemenő nap útját tört ütemekkel alkonyattól sötétedésig!

Az Elektrik PANO magával ragadó alkonyi varázsát 2022-ben eddig már kétszer is élvezhetted! Járhattál a nagykanizsai kilátóban Jumo Daddyvel tavasszal, nyáron pedig Szigligeten Yeromossal. Most pedig a harmadik, őszi epizódban Ian Autorun vár!  És még további meglepetésekkel is készülünk...figyeld a Petőfi Rádió social felületeit és tarts velünk! Vár az Elektrik PANO - az Elektrik különleges, multi-szenzoros kiadása a Petőfi Rádió online felületein!

Elektrik PANO – drum and bass a felhők felett Ian Autorunnal! - Petőfi Rádió és a Rádió social felületei - november 20, 20.00.