Most szól:
Vezeti:
2022.11.22. Kedd 09:51

KiberMa - edzőtábor a válogatottnál - és női forduló az E-tabellán!

Gyere velünk Counter Strike: Global Offensive válogatott edzőtáborába! Próbáljuk kis a FIFA 23 világbajnoki kiegészítőjét, és nézzünk rá az E-tabellára: vajon két lány: Flóra és Edit közül ki lesz a nyerő? KiberMa - edzőtábor a válogatottnál - és női forduló az E-tabellán! M2 Petőfi TV, szerda, 20:40.

A KiberMa adásában ellátogatunk a Counter Strike: Global Offensive válogatott edzőtáborába!

Azt már megszokhattunk, hogy a különböző hagyományos sportoknál például a futball világában is hatalmas érdeklődés övezi, amikor a nemzeti válogatottunk felkészül - és lassan megszokhatjuk, hogy immár az e-sportban is teljesen hétköznapi dolognak számít.

Beszélgetünk edzőkkel és játékosokkal és kicsit belenézünk, hogy is néz ki egy ilyen felkészülés.

A Média E-tabella természetesen folytatódik és ezúttal Flórát a műsorban először szereplő Decsi Edit próbálja meg kidobni a virtuális labdával! Vajon sikerrel jár?

És ha már válogatott sportolás, elindult a világbajnokság a hétvégén, ebben a szokatlan időpontban. Kipróbáljuk a FIFA 23 világbajnoki kiegészítőjét.

Ezen kívül, végre többet is megtudtunk a nagyon várt Harry Potter játékból, a Hogwarts Legacy-ből, illetve 40 éves lett a Flight Simulator is, jöhet is gyorsan egy pár érdekesség.

KiberMa - edzőtábor a válogatottnál - és női forduló az E-tabellán! M2 Petőfi TV, szerda, 20:40.