Most szól:
Vezeti:
2022.11.23. Szerda 15:25

Az Akusztikban: Léhárt Mira és Polgár Patrik

Egy fiatal duó az Akusztik színpadán! Az Akusztikban: Léhárt Mira és Polgár Patrik. M2 Petőfi TV, hétfő, 20:40!

Léhárt Míra és Polgár Patrik 2022 márciusában kezdtek el együtt zenélni – és azonnal sikerrel: első közös, Újrakezdés c. szerzeményük rotációba került a Petőfi Rádióban és valamint több vidéki rádiónál is. A FRISSben így meséltek a kezdetekről:

Míráék folyamatosan írják az új dalaikat, de az alkotómunkán kívül aktívan koncerteznek is, hiszen kisebb kluboktól a legnevesebb hazai fesztiválokon is színpadra álltak.

Óriási megtiszteltetésként élték meg az Akusztik felkérését. Úgy fogalmaztak:  „Kicsit meseszerű, hogy azon a színpadon zenélhetünk, ahol eddig a kedvenceinket nézhettük és hallgathattuk. Úgy érezzük, hogy van egy bája annak, amikor ,,egyszálgitáron” szólalnak meg dalok, mi próbáljuk ezt a feelinget megteremteni ezen a koncertünkön. A repertoárt igyekeztünk minél színesebben kialakítani és bátorkodtunk olyan szerzeményhez is hozzányúlni ami a mi komfortzónánkból is kiesik.”

Léhárt Míra és Polgár Patrik az Akusztikban november 27-én, vasárnap 23 órától a Petőfi Rádióban, november 28-án, hétfőn 21:15-től pedig az M2 Petőfi TV-n.