Most szól:
Vezeti:
2022.11.22. Kedd 09:29

Elektrik Masterclass - JumoDaddy

Egyéves a Petőfi Elektrik! A szülinap alkalmából a Masterclassban az Elektrik rezidens DJ-it láthatod/hallhatod egészen 2022 végéig! A harmadik szülinapi kiadásban JumoDaddy áll a lemezjátszók mögött! Elektrik Masterclass - JumoDaddy ! Petőfi Rádió és a Rádió Youtube-csatornája - november 25, 22.00.

A Petőfi Elektrik Masterclass című műsora egyszerre ad látványt és hangélményt: a stúdióban zenélő DJ-t különleges vizuál kíséretében láthatod is streamen péntek este! A műsor további különlegessége, hogy a legjobb hazai DJ-k mellett alkalmanként az elektronikus zene nemzetközi sztárjai is tiszteletüket teszik a Dunán úszó stúdiónkban. A DJ-k csak a Petőfi Elektrikben hallható exkluzív mixekkel érkeznek az Elektrik Masterclass sorozatba! Az egyéves Petőfi Elektrik most rezidens Dj-ivel ünnepel: mostantól péntekenként láthatod is azokat, akiket egy éve hallgatsz a Petőfi Elektrik adásaiban!

A Masterclassban: JumoDaddy!

Horváth Gáspár, azaz JumoDaddy a magyar közönség számára először mint az Irie Maffia és a Kelemen Kabátban tagja lett ismert - ám évek óta DJ-zik és producerként is sok saját számot, remixet készített. Közel húsz éves színpadi rutinnal a háta mögött az ország egyik legsokoldalúbb DJ-producere, évek óta a legnagyobb belföldi fesztiválok hazai headlinere. A Los Angeles-i Play Me Records hivatalos művésze, akinek a külföldi DJ szcéna olyan nagyjai játszák dalait mint Skrillex, Diplo, Dillon Francis vagy Afrojack. A hazai piacon saját zenekarai mellett dolgozott már együtt többek között olyan előadókkal, mint a Halott Pénz, a Margaret Island, a Brains, a Jetlag, Lotfi Begi, Fluor, Felcser Máté vagy Bye Alex.

A DJ Szövetség - Ballantines Music Awards háromszoros nyertese az „Ungerground Hazai DJ” kategóriában. A 2018-as Petőfi Zenei Díj nyertese “Az Év DJ-je” kategórában, emellett pedig több Fonogram díj jelölést is magáénak tudhat.

Jelenleg a Petői Elektrik csütörtöki esti házigazdája.

Az Elektrik PANO sorozatot az ő mixével nyitotta a Petőfi idén tavasszal.

Elektrik Masterclass - JumoDaddy ! Petőfi Rádió és a Rádió Youtube-csatornája - november 25, 22.00.