Most szól:
Vezeti:
2022.12.01. Csütörtök 20:42

Elektrik Masterclass: Ian Autorun

Egyéves a Petőfi Elektrik! A szülinap alkalmából a Masterclassban az Elektrik rezidens DJ-it láthatod/hallhatod egészen 2022 végéig! A negyedik szülinapi kiadásban Ian Autorun áll a lemezjátszók mögött! Elektrik Masterclass - Ian Autorun! Petőfi Rádió és a Rádió Youtube-csatornája - december 2, 22.00.

A Petőfi Elektrik Masterclass című műsora egyszerre ad látványt és hangélményt: a stúdióban zenélő DJ-t különleges vizuál kíséretében láthatod is streamen péntek este! A műsor további különlegessége, hogy a legjobb hazai DJ-k mellett alkalmanként az elektronikus zene nemzetközi sztárjai is tiszteletüket teszik a Dunán úszó stúdiónkban. A DJ-k csak a Petőfi Elektrikben hallható exkluzív mixekkel érkeznek az Elektrik Masterclass sorozatba! Az egyéves Petőfi Elektrik most rezidens Dj-ivel ünnepel: mostantól péntekenként láthatod is azokat, akiket egy éve hallgatsz a Petőfi Elektrik adásaiban!

A Masterclassban: Ian Autorun!

Ian Autorun tehetségére 2010-ben egy meghívásos DJ versenyen figyeltek fel, majd  jött az első VOLT Fesztiválos fellépése, amely megadta az igazi kezdőlökést. Egy évvel később már a Bladerunnaz bulijain is bemutatkozott - ezeknek a rendezvényeknek azóta is rendszeres fellépője. Energikus szettjeire leginkább a drum & bass tánctérrobbantó irányzata, vagy ahogy ő nevezi "stadionbéz" a jellemző, de előszeretettel válogat zenéket műfaji határoktól függetlenül. Ian Autorun a  legnagyobb hazai fesztiválok (VOLT, Balaton Sound, Sziget)  állandó szereplője - és a Petőfi Elektrik rezidense. Nemrég a Galyatetőn, a felhők felett is hallhattad-láthattad az Elektrik Panoban.

Ian Autorun a nagyobb hazai bulik mellett rengeteg nemzetközi előadó mellett bizonyított már - mint pl.  Andy C, Netsky, Noisia, Wilkinson, Sigma, Borgore, Camo & Crooked, Foreign Beggars, Friction, Feed Me, Dirtyphonics, The Prototypes.

Elektrik Masterclass: Ian Autorun. Petőfi Rádió és a Rádió Youtube-csatornája - december 2, 22.00.