Most szól:
Vezeti:
2022.12.06. Kedd 09:10

KiberMa - tudom mit játszol idén télen!

Hibrid-teszt, játékteszt, játéjújdonságok és tech-hírek szerdán este a KiberMá-ban! KiberMa - tudom mit játszol idén télen! - M2 Petőfi TV, szerda, 20:40!

A KiberMa adásában kipróbáljuk az egyik legritkább hibrid autót, a DS4-et, amely nem csak azért érdekes, mert a gyártót sokan még mindig nem tudják a neve alapján hová tenni, hanem azért is, mert a kezelőfelületen olyan egyedi megoldásokat és technológiai újdonságokat láthatunk, amelyek sehol máshol nem található meg.

Kipróbáljuk a Dark Pictures antológiasorozat legújabb részét, a Devil In Me-t, amely sajnos úgy tűnik, hogy a sorozat egyik gyengébb darabja lett.

Pár hét és kezdődnek az ünnepek - ilyenkor mindenki otthon szeretne játszani a barátaival és a családjával. Nézzünk egy pár ötletet arra, hogy milyen kooperatív mókákat tudunk majd kipróbálni a téli szünetben!

Ezen kívül pedig, ha minden igaz, mostantól végre jogosan mondhatom azt, hogy a FIFA az egyik legidegesítőbb játék a világon...hogy miért? A legfrissebb tech-hír válogatásunkból kiderül!

KiberMa - tudom mit játszol idén télen! - M2 Petőfi TV, szerda, 20:40!