Most szól:
Vezeti:
2022.12.12. Hétfő 12:32

Karácsony és Szilveszter az Akusztikkal!

Zséda 24-én, Radics Gigi 26-án teszi még meghittebbé az ünnepet - Szilveszterkor pedig a Budapest Ragtime Banddel bulizhatsz - az M2 Petőfi TV-vel!

Szenteste az Akusztik színpadán Zséda varázsol ünnepi hangulatot!

Zsédenyi Adrienn Fonogram- és EMeRTon-díjas  énekesnő exkluzív karácsonyi koncertjén az új karácsonyi dalt, az Esik a Hó-t először hallhatod akusztikus hangszerelésben!  A Cotton Club Singersből indult, és több mint két évtizede szólóban alkotó énekesnő egyebekben is igazi ünnepi műsorral kedveskedik - elhozza legismertebb dalait, hogy Szenteste együtt ünnepelhessünk!

Karácsony második napján, december 26-án Radics Gigi koncertjével lazíthatsz!

Gigi mindössze 15 évesen nyerte meg Magyarország egyik legismertebb tehetségkutatóját 2012-ben. Az ifjú énekesnő egy csapásra a legnépszerűbb magyar női előadók közé került. Az elkövetkező évek Gigi tehetségéről és díjairól, valamint arany-, és platinalemezeiről szóltak Magyarországon. Gigit már 18 éves kora előtt is számos rangos magyar zenei díjra jelölték - és többször díjra is váltotta jelölését. Azótapedig már nem csak Magyarországon, de külföldön is megmutatta tehetségét. Gigi december 26-án egy igazán meghitt, ünnepi hangulatú karácsonyi Akusztik koncerttel készül!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Radics Gigi (@gigiradicsofficial) által megosztott bejegyzés

Sszilveszterkor pedig igazi buli vár! Alapozd meg az estét a Budapest Ragtime Band koncertjével!

 

A Budapest Ragtime Band a magyar tradicionális jazz-élet talán legpatinásabb együttese.  1980-ban alakult - Főiskolát illetve Zeneakadémiát végzett művészekből. A zenekar célja a ragtime hagyományainak ápolása mellett több tradicionális amerikai zenei műfaj bemutatása, életben tartása és népszerűsítése a magyar közönség körében. Műsoraikban rendszeresen szerepelnek zenei feldolgozások, így például a magyar operett-, és tánczene-szerzők, többek között Kálmán Imre, Ábrahám Pál, Fényes Szabolcs, Seress Rezső, Zerkovitz Béla, Szenes Iván dalainak ragtime-os, szórakoztató a tőlük megszokott gegekkel tűzdelt átiratai. Szilveszter este sem fogsz bennük csalódni!

Karácsony és Szilveszter az Akusztikkal! Zséda, Radics Gigi, Budapest Ragtime Band - december 24, 26 és 31-e, M2 Petőfi TV!