Most szól:
Vezeti:
2023.01.15. Vasárnap 20:00

Petőfi Chart - teljes lista (01.15.)

A Petőfi Chart a Petőfi Rádió összesített listája a top30 kedvencetekkel! Minden vasárnap este 6-tól Dominik Zsolt hozza a heti listánkat!

Joel Corry és Tom Grennan közös zenéje nagyon jól érzi magát az első helyen, hiszen letaszíthatatlanok Lionheart (fearless) című dalukkal. 

A Depeche Mode - Enjoy The Silence dal alapjait gondolta újra Alok, Sigala és Ellie Goulding, így született meg az All By Myself, ez a második január 2. listáján.

Az utóbbi időben feltörekvő Paulina, aki járt már nálunk többször is, még Petőfi Live koncertet is adott nekünk. Új dala a Jajdogálni Fogsz bronzérmet kapott.

A listán több új zenét is észrevehetünk: Martin Garrix x JVKE - Hero dala indított a legközelebb a dobogózhoz - a 13. helyen. Az újak között megtaláljuk még Axa Max-et, PNAU-t és Troye Sivan együttműködését, valamint a hazaiak közül a Margaret Island csapatát. Rihanna Lift Me Up, Rosa Linn Snap és Mimi Webb Ghost Of You dala elköszönt az összesített 30-as listától, de még nincs veszve minden - lehet, hogy hamarosan visszatérőként köszöntjük őket...

Hallgasd meg a teljes listát - egyben!

Kövesd jövő héten is a listát!