Most szól:
Vezeti:
2023.01.16. Hétfő 11:44

Elektrik PANO • SanFranciscoBeat

Az Elektrik PANO első évadának záróepizódjában a Bokodi-tóról, a Lebegő Falu-kilátóból hallhatod és láthatod SanFranciscoBeat szuper techno-mixét! A Petőfi Rádió Yt-csatornáján már most feliratkozhatsz a premierre! Elektrik PANO • SanFranciscoBeat - január 22, 20:00!

A Bokodi-tónál, a Lebegő Falu kilátónál forgattuk az ElektrikPano első évadának záróepizódját! A Bokodi-tónál technika és természet találkozik: a tó egy hőerőmű hűtőtava - de mellette turistacélpont és horgászparadicsom is. Az Elektrik PANO felvételen a lebegő falu, a természet es a háttérben az erőmű egyszerre alkotja a kompozíciót. Az techno, az elektronikus zene, a technológia találkozik itt a természettel - a digitális teremtett világ az organikus természeti világgal.

Azelső évad utolsó PANOjában  SanFranciscoBeat technoval gondoskodik a fantasztikus audio-élményről - a csodás látvány mellé! Nézd meg, milyen az alkonyat a Lebegő Faluban - ha az ElektrikPANO Dj-e adja hozzá a zenei aláfestést!

SanFranciscoBeat mixében számos magyar producer felvétele elhangzik -  ezzel is népszerűsítve, bemutatva a hazai elektronikus zenét. A felvételen a színpadra festett szív is ezt szimbolizálja.

Premier: január 22. vasárnap 20:00 - a Petőfi Rádió Youtube-csatornáján! Már most feliratkozhatsz - és értesítünk a kezdésről!

Elektrik PANO • SanFranciscoBeat - január 22, 20:00!