Most szól:
Vezeti:
2023.01.31. Kedd 10:39

Az Akusztikban: Pandora Projekt

A Pandora Projekt januári, "körbe-körbe karikába" c. lemezének anyaga az Akusztik színpadán! Az Akusztikban: Pandora Projekt! M2 Petőfi TV, hétfő, 21:15!

Major Dorci és Végh Janka Zsuzsanna formációja, a Pandóra Projekt 2 éve szórakoztatja a közönséget különleges vokálokkal fűszerezett szövegcentrikus dalaival.

Az indie-folk/ ethno-pop duó az elmúlt időszakban nagy sikerrel mutatkozott be a Magyar Klipszemlén, számos fesztiválon és a Magyar Zene házában is, most pedig végre megérkezett első lemezük, körbe-körbe karikába címmel.

A körbe-körbe karikába szóösszetétel a Párválasztó c. dalban szerepel, ami arról szól, hogy ahhoz, hogy magunkat felfedezzük és megtaláljuk, nagyon sok mindenki mást is fel kell fedeznünk.

Ez a fajta körkörös, repetitív folyamat jelenik meg a lemez összes dalában, mert akár egy csalódás, vagy egy fomo-féle felismerés is segíthet abban, hogy visszataláljunk saját magunkhoz.

Pandóra Projekt az Akusztikban február 5-én, vasárnap 21:00 órától a Petőfi Rádióban, február 6-án, hétfőn 21:15-től pedig az M2 Petőfi TV-ben.