Most szól:
Vezeti:
2023.02.01. Szerda 09:21

Adom a dalod - Kardos-Horváth János x Molnár Tamás

Mi köze az Omega Petróleumlámpa c. slágerének és Gyuri bácsinak, a helyettesítő napközis tanárnak Kardos-Horváth Janó karrierjéhez? Valós személy-e Szalai Éva? Miért gyűjti Janó az esővizet? És fent van-e Molnár Tomi még a Tinderen? Kérdések - és válaszok, és persze egy egészen új hangzású Jetlag-dal Kardos-Horváth Janótól csütörtök este az Adom a dalod adásában!  Adom a dalod - Kardos-Horváth János x Molnár Tamás - M2 Petőfi TV, csütörtök, 20:40!

Az M2 Petőfi TV zenei láncreakciója folytatódik! Múlt héten Molnár Tomi és Farkas Izsák lepte meg Müller Péter Sziámit egy igazán jól kitalált feldolgozással - amelybe beemelt egy személyes kedvenc Sziámi-dalt is! Így szólt a Nem jön be: 

És feladták a feladatot a következő játékosnak. A feldolgozandó dal az Égen át lesz.

És aki kapja: Kardos-Horváth Janó!

Kardos-Horváth János a Kaukázus frontembereként lett országosan ismert. A zenekar még 2002-ben alakult - és első nagy slágerükkel, a Szalai Évával, aztán a Teszkóval arattak hatalmas sikert.

A Kaukázus jelenlegi formációjában 2018 óta játszik együtt. 2021-ben megnyerték A DAL-t az Egyetlen szó c. számmal, Janó pedig elhozta az Év dalszövegírójának járó díjat is.

Kardos-Horváth János számos más formációban is fellép - pl. a KHJ és a KAFKAZ.

Emellett gyerekdalokat ír és játszik a Hahó Együttesben.

Duó formában is találkozhatsz vele: a citerás Dömény Krisztiánnal 2019 óta lépnek fel.

Pató Marci meglátogatja Janót város széli, részben saját kezűleg épített  - ahogy az énekes fogalmaz - félnomád otthonában. Tudtad, hogy Janó paradicsomot termeszt, és még tyúkokat is tart? Marcinak elmeséli, hogy mit tanult Indiában és Nepálban tett buddhista zarándokújtain, és azt is, hogy tért át az esővíz-gyűjtésre, mikor a fúrt kútja kiapadt.

Megtudhatod, hogy mi köze az Omega Petróleumlámpa c. slágerének és Gyuri bácsinak, a  helyettesítő napközis tanárnak Janó karrierjéhez - és azt is, Szalai Éva valós személy-e. Kiderül, hogy Stingnek mi köze Indiához - és Janóhoz, hogy Molnár Tomi fent van-e még a Tinderen  - és persze az is, hogy szól az Égen át - ha Kardos-Horváth Janó veszi kézbe!

Adom a dalod - Kardos-Horváth János x Molnár Tamás - M2 Petőfi TV, csütörtök, 20:40!