Most szól:
Vezeti:
2023.02.09. Csütörtök 09:52

Adom a dalod - Fehér Balázs x Kardos-Horváth János

Mi van a legesleges-legesleges-legsötétebb erdő mélyén? Mit talál és hoz ki onnan Kardos-Horváth Janó és mit Fehér Balázs? Adom a dalod - Fehér Balázs x Kardos-Horváth János! M2 Petőfi TV csütörtök 20.40.

Az M2 Petőfi TV zenei láncreakciója folytatódik! A múlt héten Kardos-Horváth Janó lepte meg egy különlegesen kedves hangulatú átdolgozással Molnár Tomit! Így szólt Janóéktól az Égen át:

És feladták a leckét a következő játékosnak. A feldolgozandó dal az Óbudai gladiátor lesz.

És aki kapja: Fehér Balázs!

Fehér Balázs 2006-ban csatlakozott énekesként az akkor már létező  Carbonfoolshoz .- és frontembereként  országosan ismertté vált. A Carbonfools hihetetlen sikereket ért el a 2000-es évek első évtizedében: teltházas fellépések, fesztiválsikerek követték egymást, majd a Carbonsweet c. lemezük előbb arany, majd platinalemez lett.

Balázs egyedülállóan impozáns színpadi jelenlétével és angol dalszövegeivel vált híressé, de magyar nyelvű dalai is befutottak: Felcser Mátéval közös Ő és Én c. dalukat már több, mint 2.5 milliószor nézték meg Youtube-on.

Balázs hosszabb kihagyás után tavaly szólóprojekttel tért vissza. Legutóbbi klipje egy hónapja jelent meg.

Az Adom a dalod adásában Fehér Balázs és Pató Marci egy kosárpályán szórják a hárompontosokat (legalábbis megpróbálják) és megtudhatod, hogyan kereste már kisgyerekkorától az élsportban is Balázs a szépséget és kifinomultságot...mert szerinte lehet ilyet.

Az adásban Balázs elmeséli, miért választotta a kosár helyett a művészeti pályát, és hogy mégis mit adott a sport az életéhez.  A stábbal elmehetsz Balázs otthonába, és kiderül miért tért vissza szólóban most a színpadra - és hogy milyen belső munkát végzett,  mit csinált a szünet alatt.  Balázs mesél operarendező édesapjáról, a  vele való kapcsolatáról és arról, milyen a zenébe születni és tudni: zenéből is hal majd meg...

Balázs kijelenti már a feladat megismerésekor, hogy Janó és ő karakterben és stílusban is távol áll egymástól - de egy szórakoztató parafrázist készít majd. Az Adom a dalod csütörtöki adásából kiderül, hogyan sikerült Harmath Somával valami egészen idegen de ismerős dalt teremteni - és hogy tetszett-e vajon Kardos-Horváth Janónak!

És megtudhatod azt is, mi van a legesleges-legesleges-legsötétebb erdő mélyén!

Adom a dalod - Fehér Balázs x Kardos-Horváth Janó! M2 Petőfi TV, csütörtök 20.40!