Most szól:
Vezeti:
2023.02.15. Szerda 06:08

Az Akusztikban: Blue sPot

Blues-, rock-, és népzene mixe különleges hangzásvilággal a Blue sPot Akusztik koncertjén! Az Akusztikban: Blue sPot - 2 Petőfi TV, hétfő, 21.15!

blues, a rock és a népzene világából táplálkozó Blue sPot munkásságát az M2 Petőfi Tv nézői a VölgyImpró sorozatból már jól ismerhetik. A Művészetek Völgyében tavaly nyáron a fesztivál egész ideje alatt hallhatta/láthatta a Blue sPot zenészeinek jam session-jeit a közönség. Az estéről estére mindig más vendégzenésszel kiegészült csapat műsor-sorozatát az M2 Petőfi Tv rögzítette - és hétről hétre elhoztuk nektek a legizgalmasabb Völgyimpró koncerteket!

A vendégzenészek minden alkalommal nagyon élvezték a közös session-öket - a koncertek után el is mesélték, mennyire!

A Blue sPot  most az Akusztik műsorába is különleges meglepetéssel készült:  Nagy Szabolcs zongorajátékával és Fekete Bori és Studer-Kovács Veronika énekével született meg ez az egyedi produkció.

A koncerten a zenekar saját szerzeményei mellett felbukkantak Cseh Tamás – Bereményi Géza – Másik János dalai, a Muzsikás együttes által ismertté tett népdalok -  és egy Orbán Ottó vers feldolgozása is.

Akusztikus, meghitt hangulat, hajrázás és rockandroll - egy koncerten!

Blue sPot az Akusztikban - február 19-én, vasárnap 21 órától a Petőfi Rádióban, február 20-án, hétfőn 21:15-től pedig az M2 Petőfi TV-n!