Most szól:
Vezeti:
2023.02.16. Csütörtök 09:51

Adom a dalod - Vavra Bence x Fehér Balázs

Az Adom a dalod adásában ott lesz Vavra Bence mint énekes - de megmutatkozik majd Vavra Bence másik arca is: kiderül, hogy hogyan főz - és hogyan edz az énekes !Azt is megtudhatod, szereti-e Bence a Carbonfoolst, vagy Fehér Balázs szólóprojekje jön-e be neki jobban. És persze kiderül az is, mit szól dala Vavra Bence-féle átdolgozáshoz Fehér Balázs! Adom a dalod - Vavra Bence x Fehér Balázs. M2 Petőfi TV, csütörtök, 20:40.

Az M2 Petőfi TV zenei láncreakciója folytatódik! Múlt héten Fehér Balázs és Harmath Soma lepte meg Kardos-Horváth Janót egy egészen újragondolt Óbudai gladiátor-ral:

És feladták a leckét a következő játékosnak. Az átdolgozandó dal a Broken Flower lesz!

És aki kapja: Vavra Bence!

Vavra Bence zenei karrierjét 2013-ban, éppen 10 évvel ezelőtt kezdte, a By The Way tagjaként.

Rengeteg sikert könyvelhettek el, és egy ország kedvencei lettek. Így 2017-ben, a banda feloszlása után Bence az ország egyetlen nemzetközi szinten is ismert acapella csapatában, a Full Moon-ban folytatta - és emellett szólókarrierje is gyorsan beindult. Szótlanság c dalával A DAL 2019 döntőjéig jutott.

És azóta is nagyon pörög; Bence sikert sikerre halmoz.

Saját zenekart is alapított, Talk2Night néven.

2022 nyarán a  10. Paloznaki Jazzpiknik fesztiválhimnuszában is énekelt.

 

Az Adom a dalod adását Vavra Bence születésnapján forgatta a stáb - és Marci meg is lepte Bencét egy szülinapi tortával! De Bence is kitett magáért: főzött a stábnak!

Bence elmeséli, hogyan fogyott le 15 kg-t életmódváltással, tudatos táplálkozással és sporttal az elmúlt másfél évben, megtudhatod, milyen edzéseket iktatott be az életébe, és kiderül az is, mikor futott utoljára félmaratont - és az is, mikor fog újra!

Bence örül Fehér Balázs dalának - merthogy a Carbonfools után szólóban újrakezdő Fehér Balázs  neki nagyon bejön! A Broken Flowerst is ismerte - és alapos átdolgozással készül!

Külön csavar a történetben, hogy az eredeti dal társ-szerzője, Wagner Emil is ott van Bence csapatában - mikor az átdolgozást készítik!

Annyit előre elárulunk, hogy a feldolgozott dal egészen más lesz, mint az eredeti - de ugyanolyan professzionálisan kitalált, hangszerelt - és elénekelt!

Vajon hogy tetszik majd Fehér Balázsnak?


felirat

Adom a dalod - Vavra Bence x Fehér Balázs. M2 Petőfi TV, csütörtök, 20:40.