Most szól:
Vezeti:
2023.07.05. Szerda 12:58

AZ ELEKTRIK MASTERCLASS BEMUTATJA: HIBOO

Most pénteken is jön a Masterclass, ezúttal HIBOO pörgeti a lemezt a stúdióban.

Hiboo: Az Elektronikus Zene Varázslója és Zenei Guru

Hiboo, a zenei szcéna kimagasló alakja több mint 25 éve varázsolja el a hallgatókat elektronikus és popzenéjével. Zenei producerként, hangmérnökként és ghost producerként ismert, páratlan tehetségével és zenei látásmódjával kitűnik a tömegből. Mint a Producer School alapítója és tulajdonosa, Hiboo a zeneszerkesztés és a zenei kreativitás oktatásában is élen jár. Számos tehetséges tanítványával dolgozik közösen, közülük is kiemelkedik a Nonameleft formáció, akik mára már a világ színpadainak állandó vendégei.

Az egész országot bejáró Hangszert a Kézbe kiállítás sorozat elektronikus zenei szakértője is Hiboo. Az elmúlt öt év során elvarázsolta a közönséget a szakértelmével és az elektronikus zene iránti elkötelezettségével. Emellett több tehetségkutató zsűrijének tagja, és mint az NKA Hangfoglaló programjának mentora, aktívan támogatja a fiatal tehetségek fejlődését.

Nem csak a háttérben tevékenykedik

Gitárosként és billentyűsként is megtalálhatjuk őt a színpadokon olyan ismert zenekarokkal, akikért rajonganak a közönség. Rendszeres fellépője a neves budapesti kluboknak és a hazai fesztiváloknak, ahol egyedülálló zenei élményt nyújt a közönségnek. És ami igazán különlegessé teszi Hiboót, azok az elképesztő live-actjei. Mikrofonnal élőben előállított szétcsavart hangokkal, dobokkal és elektromos gitárral kápráztatja el a közönséget. Azonban egy DJ szettet sem tud elképzelni dobgép, analóg szinti vagy effektpedálok nélkül. Ez a sokszínűség és kreativitás teszi Hiboót a zenei szcéna igazi ikonjává.

Hiboo olyan művész, aki egész lényével és tehetségével hódítja meg a zenét szerető emberek szívét. Az ő zenei univerzuma egy olyan varázslatos hely, ahol az elektronikus zene életre kel és az emberek számára új dimenziókat nyit meg. Ő zenél most pénteken az Elektrik Masterclassban.