Most szól:
Vezeti:
2023.07.12. Szerda 16:16

ELEKTRIK MASTERCLASS | Denes Toth

Denes Toth idestova két évtizede áll a DJ pult mögött, lenyűgözve a közönséget ragadós ritmusával és melodikus house hangzásvilágával.

A DJ, aki hidat képez a magyar és a szlovák elektronikus zenei szcéna között

Denes Toth idestova két évtizede áll a DJ pult mögött, lenyűgözve a közönséget ragadós ritmusával és melodikus house hangzásvilágával. Impozáns eredményekkel és egyre bővülő portfólióval Denes Toth kimagasló alakja lett mind a magyar, mind a szlovák elektronikus zenei színtérnek.

A felvidéki származású DJ/producer olyan hidat teremt a magyar és a szlovák elektronikus zenei színtér között, amelynek köszönhetően nemzetközi szinten is ismertebbé vált. Fellépései a melodikus house jegyében zajlanak, és nemcsak a visegrádi országokban, hanem a nemzetközi piacon is egyre elismertebb szereplővé vált. Rendszeresen világszinten ismert nagy nevek mellett szerepel Szlovákiában, Csehországban és Magyarországon – mi sem támasztja alá jobban, mint olyan fesztiválok felhozatalai, mint a B my Lake, Sziget, Balaton Sound, Grape, Beats for Love és mások.

Produceri munkásságát olyan kiemelkedő kiadók is támogatják, mint a liverpooli Circus Recordings, a berlini Mono.Noise és a New Tab Music, illetve zenéit olyan nevek pörgetik, mint Tale of Us, Adriatique, Innellea, Glowal és Yubik.

Idén 10 éves a Moody nevű partysorozata, amely többek között olyan neveket hozott el először Szlovákiára, mint Denis Horvat, Coeus, Frankey & Sandrino vagy Egbert. A brand 10 éves évfordulója október közepén esedékes, az esemény gőzerővel szerveződik, illetve Denes több nagy dobásra is készül idén ősszel.