Most szól:
Vezeti:
2023.08.23. Szerda 09:55

Az Elektrik Masterclass bemutatja: EAST CAFE

Lemezbemutató live szettet láthatunk és hallhatunk EAST CAFÉTÓL most pénteken a Masterclassban.

Masterclass: EAST CAFE

East Cafe alkotói pályájának különleges lenyomata első szerzői albuma. A művész egyedi képessége, hogy elmossa a stílusok határait a különböző műfajok között, ezzel irányt mutatva, de mégis visszatérve a gyökerekhez. A lemez minden egyes száma különleges atmoszférával rendelkezik, és megragadja az érzelmek gazdag palettáját. Stílusa a progresszív housetól a trip hopon át a downtempóig terjed.

East Cafe zenei tehetsége, valamint zenei szemlélete egyszerre izgalmas és érzelmes. A SAUDADE DAYS album és a live szett átjárja a zenei határokat, különleges hangszíneivel és gondosan kidolgozott hangzásvilágával elvarázsolja a hallgatókat. A progresszív house elemekkel teli számok erőteljes és lendületes ütemekkel törnek elő, hozva magukkal a klubok energiáját és vibrálását. Ugyanakkor, a trip hop és downtempo részek a mélyebb gondolatokra és meditatív pillanatokra fókuszálnak, megteremtve a relaxáció és elmélyülés légkörét.

Ha szereted az egyedi és kifejező elektronikus zenét, akkor East Cafe live szettje és a SAUDADE DAYS albuma tökéletes választás számodra,mely a Elektrik Masterclassban debütál a világon először.