Most szól:
Vezeti:
2023.08.30. Szerda 09:08

Az Elektrik Masterclass bemutatja: Domonkos Kucsera

A fiatal DJ mindig mosolyt csal a közönség arcára. Domonkos Kucsera pénteken az Elektrik Masterclassban.

Masterclass: Domonkos Kucsera

Domonkos Kucsera neve mára egyre ismerősebb az elektronikus zene kedvelői körében. Zenéjében az érzelmek mélyebb rétegei találkoznak a lendületes ritmusokkal, és művészetében az analóg eszközök varázslatos világa tárul fel. Ahogy azt Domonkos maga meséli, a zene iránti szenvedélye már korán megmutatkozott, amikor még Anyukája akusztikus gitárjával találkozott. Ez az első kapcsolat a zene világával szikrát adott az ő életében.

Korán elkezdett gitározni, és az évek során fokozatosan mélyült el a zenei világban. A testvérek zenés favoritjainak hallgatása során kísérletezett különböző stílusokkal, mígnem végül a melodic techno és house terén találta meg a saját hangját. Ezen az úton Paul Kalkbrenner is nagy hatással volt rá, különösen az ikonikus "Berlin Calling" albuma és filmje révén, melyek elültették benne a saját zenék írásának gondolatát.

Domonkos Kucsera ambíciója, hogy még mélyebben megismerje a zeneírás rejtelmeit és érzelmeket fejezzen ki zenéiben. A jövőbeni tervei között szerepel a nemzetközi színtér elérése, és hogy saját zenéit nemzetközi kiadók révén publikálhassa. Az álom helyszínei között pedig ott szerepel az Alkotótábor, ahol először tapasztalhatta meg a nagy volumenű események varázsát.

Az élő fellépései során Domonkos Kucsera a közönség arcára mosolyt varázsol analóg eszközök és érett melódiák segítségével. Zenéjében ötvöződik a szenvedély, a zenei tudás és az érzelmek, amelyek mindig újabb és újabb hallgatókat vonzanak a világába. Domonkos Kucsera tehát egy olyan tehetség, akinek zenei útján az érzelmek és a művészet összetalálkoznak. Saját zenéivel hűen tükrözi az elektronikus zene sokszínűségét és mélységét, miközben álmai felé vezető úton halad, hogy egyre szélesebb körben oszthassa meg a saját hangját a világgal.