Most szól:
Vezeti:
2023.09.19. Kedd 17:04

Sári Évi: „Szeretem a kihívásokat”

A színésznő az ikonikus modernkori Hamupipőke-történet, a Pretty Woman című musical bemutatójára készül.

Valószínűleg senkinek sem kell bemutatni a Julia Roberts és Richard Gere főszereplésével készült filmet, amelynek színházi premierje szeptember 15-én lesz a Madách Színházban.

„Amikor a darab címét kiejtem, mindenkiben előjön egy pozitív kép, ami velem sincs másképp. Miután a színház bejelentette, hogy lesz az előadás, rengetegen üzentek, hogy látni szeretnék a darabot, aminek nagyon örültem. Izgultam, hogyan lehet a színpadra átültetni a történetet, de már az első próbák alkalmával kiderült, hogy nagyon jól működik a darab, a zene pedig egyszerűen fantasztikus: picit popos, rockos, de mégis musiceles, fülbemászó dallamok lesznek hallhatóak. Nagyon várom a bemutatót, úgy érzem, imádni fogják a nézők” – meséli Évi, aki azt is elárulta, hogy a próbákat hosszas szereplőválogatás előzte meg.

„Három szereposztásban játsszuk a darabot, ehhez három elképesztő főszereplő lányt talált Szirtes Tamás, rendező. Az én szerepem a legjobb barátnő, aki kicsit vicces, laza, jófej karakter, nagyon hálás feladat. Május elsején kezdtünk el próbálni, majd két hónap után nyári szünetre mentünk, augusztus 21-től pedig a próbaterem helyett már a színpadon próbálunk. Feszített a tempó, különösen a hármas szereposztás miatt, amelynek nehézsége, hogy a próbaidő háromfelé oszlik, sokszor úgy tanulunk meg egy-egy jelenetet, hogy a másik szereplőgárdánál látjuk, hogyan csinálják, de szeretem a kihívásokat...” Évi emellett több darabban is szerepel és énekesnőként is színpadra lép.

„A korábbi előadásaim is mennek tovább, a nézők láthatnak majd többek között a Mamma Miában, a Macskákban és az Anconai szerelmesek című darabban, emellett énekesnőként is fellépek és a True Colors című modern revü is folytatódik. Szeretem a munkámban, hogy jól lehet ötvözni a zenét a színházzal” – tette hozzá a színésznő.