Most szól:
Vezeti:
2023.09.22. Péntek 06:07

Nagy Bogi és vőlegénye közös jógával hangolódott az esküvőre

Férjhez ment a Csináljuk a fesztivált! legfiatalabb zsűritagja, Nagy Bogi. Az énekesnő augusztus 26-án kelt egybe Nyári Marcell-lel. A friss házasok az M2 Petőfi TV műsorában meséltek a rendhagyó módon jógaórával indított esküvőjükről.

Bár még csak 22 éves, már rátalált az igazira Nagy Bogi. Az énekesnő kezét tavaly nyáron New Yorkban kérte meg szerelme, Marci, és nem is vártak sokat, idén nyár végén, augusztusban összeházasodtak. Az esküvő részleteiről első közös tévés szereplésükön mesélt a házaspár az M2 Petőfi TV FRISS című műsorában.

„Két nagy napunk is volt. Először megtartottuk a hivatalos szertartást, egy másik napon pedig a lagzit. Szerencsére minden úgy alakult, ahogy terveztük. Egy tolnai kis községben, Bölcskén keltünk egybe, álomszerű környezetben. Esküvőszervező segített bennünket, a tematika a kedvenc időtöltésünk, az utazás volt. A meghívótól az ültetésig minden apró részletben visszaköszöntek az utazásaink” – mesélte Nagy Bogi énekesnő, a Csináljuk a fesztivált! legutóbbi két évadának zsűritagja. Párja mindent megtett annak érdekében, hogy a lehető legnyugodtabb körülmények között készüljenek az életre szóló igen kimondására: egy jógaoktatót kért fel, hogy relaxációs edzést tartson nekik a nagy nap kezdetén.

„Támadt egy ötletem, hogy az esküvőnk reggelén közös jógával kezdjünk, hogy csökkentsük egy kicsit a feszültséget. Izgultunk, hogy minden úgy alakuljon, ahogy elterveztük. A táncra hónapokig gyakoroltunk. Amikor Bogi meglepetésként dalra fakadt, könnyekig meghatódtam” – vallotta be az M2 Petőfi TV műsorában Marcell. Az újdonsült férj azt is megosztotta, tisztelete jeléül felvette felesége nevét, így már mindketten Nyári-Nagy vezetéknévvel élnek.

A fiatalok az esküvő után háromnapos mini nászúton voltak Nizzában, de januárban hosszabb időre is elutaznak majd egy régóta tervezett úticélt meghódítva. A teljes beszélgetés az M2 Petőfi TV Médiaklikk-oldalán elérhető.

FRISS – hétköznapokon 21 órától az M2 Petőfi TV műsorán.