Most szól:
Vezeti:
2023.10.02. Hétfő 16:17

„Az élet szép, a legfontosabb, hogy boldogok legyünk” – Radics Gigi klippremierjén jártunk

Az énekesnő nemrégiben bemutatta legújabb dalát, amely saját bevallása szerint az egyik kedvenc saját szerzeménye. A dalpremieren a Petőfi Live videós stábja is ott volt.

A Ne engedj el című dalt Gigi rekordgyorsasággal írta meg.

„Egy órán belül megvolt a melódia a szöveggel együtt, csak úgy kigurult belőlem” – kezdi az énekesnő, aki saját életéből merítette az ihletet. „Nem is igazán a csalódásról, hanem egy olyan szerelem utáni vágyakozásról szól a dal, ami ugyan még nincs az életembe, de remélem, ha újra nyitott lesz a szívem, akkor ilyen szerelmet fogok kapni. Ezzel talán sokan tudnak azonosulni, és akik hasonló cipőben járnak, mint én, nekik azt tanácsolnám, hogy próbáljanak meg továbblépni és ne adják fel. Az élet szép, a legfontosabb, hogy boldogok legyünk.”

Gigi évek óta öccsével, Radics Tamással forgatja videóklipjeit.

„Amikor a testvérem először meghallgatta a dalt, azt javasolta, tegyük ki a rétre a zongorát és énekeljek szabadon. Nem kis kihívást okozott az ötszáz kilós zongorát kivinnünk a mezőre, de a látványért megérte. Korábban a forgatásokon mindig szerettem volna túl lenni, ugyanis nem töltött el akkora boldogsággal, mint a stúdiózás. Azóta viszont, amióta Tamással dolgozunk együtt, már alig várom a közös munkát. A klipforgatások nagyon jó hangulatban telnek, és az öcsém mindig azt valósítja meg, amit elképzelek.”

Az énekesnő még számos izgalmas kérdésre válaszolt stábunknak, többek között azt is elárulta, melyik a legkedvesebb hang számára, és miről kellett a karrierje során lemondania.

Nézd meg velünk a dalpremiert!