Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

Ha ezeket mondja egy pasi, hazudik

Tuti, hogy már te is hallottad őket...

Szevasztok, papikáim!

Gondolom, láttátok, hogy mostanában kisebb kamuzásokban vagyok. Nyilva Soma papa nem hülye gyerek. Faternak olyan emberre hivatkoztam, aki szintén nem ma kezdte. Bele volt kalkulálva, hogy egy esetleges bukónál Míra simán ki tud húzni a cinkből. Mint kiderült, így is lett. Kösz, Míra, de ettől még nem leszünk barátok! :DDD

Eszembe is jutott erről egy nagyon jó téma. Ne örüljetek, nem az, hogy leírom, miket csinálok akkor, amikor otthon azt hiszik, Mírával vagyok. Annyi anyag azért jutott a fejembe, hogy ezt nem a blogomra fogom kiírni. Inkább jó arc leszek, és segítek nektek. Kaptok tőlem pár mondatot, amit ha egy pasi szájából hallotok, még véletlen sem szabad elhinnetek. Országos kamuk következnek.

 1.    Ő csak a barátom.

Tipikus. A mondat, ami csak akkor jön elő, amikor már valahol több van, mint barátság. Egy pasinak sem kell bizonygatnia, hogy valaki a barátja. Az látszik. (Ráadásul fiú-lány barátság nem létezik, ezt csak úgy mondom.)

2.    „Csak a haverok lesznek ott, de nem zavar, ha eljössz.”

Ne! Ne! Ne! Ilyenkor eszetekbe se jusson elmenni! Mégis mi a fenét csinálnátok egy olyan mókán, ahol csak pasik vannak? Segítek: semmit.

3.    „Jó fejek a barátnőid.”

Előre is bocsánatot kérek minden lánytól, de ehhez csak ennyit: Nyilvaaaaaa! :DDDDDDDDDDDD

4.    „Nem biztos, hogy tudlak hívni. Ezerfelé fog állni a fejem.”

Halljátok, most nem azért, de egy telefonhívás 3 perc… A világ legelfoglaltabb emberének is van 3 perce egy telóra. Ne haragudjatok, de nem hiszem, hogy valaha dolgotok lesz a világ legelfoglaltabb pasijával.

5.    „Csak azt néztem, mennyire közönséges az a ruha.”

A legnagyobb szöveg. Tízből tizenegyszer kamu is. Ilyenkor a csajt nézi, nem a ruhát. De nyugi, attól még titeket szeret. Talán.

6.    „Még soha egy lánynak sem mondtam ezt…”

Ja, még soha. A „Reszkessetek, betörők!”-et sem látta még soha senki karácsonykor, igaz?

Ilyenek vagyunk, tesikéim! Szoktunk kamuzni, de az vesse ránk az első követ, aki még soha nem csinálta. Na, ugye!

#csakazigazat, #elnehidd,

Soma papa