Most szól:
Vezeti:

Kérdezz, felelek! - Ismerd meg Juhász Leventét!

Ha már láttad a SunCity-t, biztos, hogy ismerős lehet Juhász Levente, azaz Zalán. Hamarosan a Holnap tali! 5. évadában is fel fog tűnni, ezért válaszolt nekünk azokra a kérdésekre, amelyekről már a főszereplőinket is kifaggattuk.

Ki a kedvenc színészed/színésznőd?
Jim Carrey és Robin Williams. Mindketten ezerarcú színészek. Komédiában és drámában egyaránt csodálatra méltók.

Mivel töltöd a szabadidődet?
Nincs túl sok szabadidőm, amennyiben mégis akad: zenélek, színházba járok. Vagy tanulok. Rengeteg dolog van a világon, amit megismerhetünk. Igyekeztem úgy kialakítani az életemet, hogy a munkám egyben a hobbim is legyen. Így amikor zenét szerzek, az néha szabadidő, néha munka, de nem érzem a különbséget.

Mennyire hasonlítasz a SunCity-ben játszott karakteredre?
Zalán egy zeneszerző fiú, aki a Zeneakadémiára jár. Ír Rozinak egy dalt, hogy segítsen neki, majd beleszeret egy lányba, aki talán nem is tudja magáról, hogy milyen értékes. A különbség annyi köztünk, hogy én nem járok a Zeneakadémiára 😀

Mit adott neked eddig a SunCity?
Nagyon jó érzés, hogy az előadás utáni dedikáláson ugyanolyan szeretettel várnak minket, a darab szereplőit is, mint a sorozatból már ismert színészeket. Illetve remek a SunCity csapata. Összetartó, kedves emberekből áll. Az sem utolsó szempont, hogy újra a Magyar Színházban játszhatok, amelynek Akadémiáján 2011-ben végeztem.

Mit vársz, mit ad majd neked a Holnap tali?
Kevés alkalommal forgattam. Ez egy jó lehetőség arra, hogy a színészet ezen ágába is belelássak, beleszokjam.

Meséld el a legkínosabb gimnazista sztoridat!
Nem! 🙂

Milyen tanuló voltál?
Jó tanuló voltam. Ha már az órán ültem, figyeltem. Szerencsére könnyen tanulok.

Hogyan telne számodra egy tökéletes nap?
Nincs olyan, hogy tökéletes nap. De ezzel semmi baj nincs! Ha egy nap sokféle, vagyis van színház, zene, szinkron és még a szeretteimet, barátaimat is látom, akkor az már jó.

Mitől félsz a legjobban?
Nem vagyok az a rettegős típus, de ha már mondani kell valamit, akkor a monotonitás, az érdektelenség és az emberi butaság. Az első kettő ellen lehet tenni. A harmadik sajnos kikerülhetetlen…

Hol csattant el életed első csókja?
A Frangepán utcában 😀

Ha lenne három kívánságod, mik lennének azok?
Három kívánság nagyon kevés ahhoz, hogy az ember jobbá tegye a világot. Ha a világon már nem kéne változtatni, akkor: 1. sonka, 2. gomba, 3. kukorica.

Tudsz főzni? Mi a kedvenc kajád?
Nem sok időt szakítok a főzésre, de nem áll tőlem távol. Nincs kifejezetten kedvenc ételem, azt szeretem, ha egy étel gusztusosan néz ki. Ha módomban áll, akkor a pacalt kihagyom.

Milyen extrém sportot próbálnál ki?

A mélytengeri sakkozást… Nem, köszönöm, nem vágyom az extrém sportokra.

Hol képzeled el magad 10 év múlva?
A tenger fenekén sakkozom, mert a szerzői jogdíjakból megtehetem 🙂

Van kedvenc mottód? Mi az?
Élj a mának, de gondolj a holnapra!