Most szól:
Vezeti:

Kérdezz-felelek! – Ismerd meg Kováts Verát!

Újabb női főszereplőt köszönthettek a Holnap taliban! Kováts Vera Mírát fogja alakítani. A szerep pedig nem áll tőle távol, hiszen ő is egy igazán vagány csajszi!

Ki a kedvenc színészed/színésznőd?
Örök kedvenc nincs, de most Hugh Jackman és Michael Fassbender filmjeit szeretem nagyon.

Mivel töltöd a szabadidődet?
Olvasok (a pszichológia nagyon érdekel), a párommal beszélgetek (akkor is, ha tanulnom kellene), imádok társasjátékozni, kirándulni a természetben és jó filmeket nézni.

Mennyire hasonlítasz a Holnap taliban játszott karakteredre?
Alapvetően nem hasonlítunk, ezért is van vele több munkám az eddigi feladataimhoz képest. Úgy érzem, meg fogom találni magamban azt a pici szeletet, amit fel kell erősítenem Míra karakteréhez. Érdekes és nehéz feladat.

Mit adott neked eddig a Holnap tali?
Pezsgést, lendületet – jó újra egy profi csapat tagjának lenni! Gyakran eszembe jut, mennyire szerencsés vagyok, hogy azt csinálhatom, amit szeretek.

Meséld el a legkínosabb gimnazista sztoridat!
Egyszer egy verset kellett volna elszavalnom az osztály előtt. Valahol az utolsó előtti padban ültem, és ahogy elindultam a tábla felé, egyszer csak elsötétült minden. Később kiderült, hogy odaértem a tábla elé, még szembe is fordultam az osztállyal, de amikor belekezdtem volna, egyszer csak összeestem, elájultam. Az esés közben nem sokon múlott, hogy lefejeljem az első padot, de azt megúsztam. Amikor felébredtem, az osztályfőnök és egy pár diák ácsorgott felettem, és szólongattak, én meg úgy nyitottam ki a szemem, mintha most ébrednék a pihe-puha ágyamban 10 óra alvás után. Érdekes élmény volt 😀

Milyen tanuló voltál?
Átlagos. Volt, hogy jobb, volt, hogy rosszabb, de alapvetően az volt rám jellemző, hogy ami érdekelt, az megmaradt, ami nem, az kevésbé.

Hogyan telne számodra egy tökéletes nap?
Viszonylag korán kelnék, mondjuk 8-kor, mivel sok szuper program állna előttem. Óriásit reggeliznék a szerelmemmel, aztán megnéznénk egy részt az egyik kedvenc sorozatomból. Utána elmennék szaunázni, meg pezsgőfürdőzni. Aztán kozmetikushoz mennék, aki szanaszét masszírozná az arcomat, meg bekenne mindenféle tápláló kencével. Együtt ebédelnék a párommal valami szuper ázsiai étteremben, aztán repülőre szállnánk, és megnéznénk egy nagyvárost, mondjuk, Amszterdamot. Este haza, és beülnénk valami jó darabra egy színházba. Utolsó programként kinyittatnék egy nagy plázát, és összevásárolnék mindent, egyedül, csöndben; majd bemennék egy állatkereskedésbe, és végigsimogatnék minden kis állatkát.

Mitől félsz a legjobban?
A lufiktól és a soklábú bogaraktól. De tényleg… 🙂 Meg attól, hogy elveszíthetem valamelyik családtagomat.

Hol csattant el életed első csókja?
Nagyon szégyellem, de nem emlékszem rá. Hulla szerelmes voltam egy fiúba, és arra emlékszem, hogy félév együtt járás után megölelt a házunk előtt, és azt hittem szívrohamot kaptam, úgy vert utána a szívem. De a csók nincs meg…

Ha lenne három kívánságod, mik lennének azok?
Vagy 20-at fel tudnék sorolni a Világbékétől egy szelet csokiig, de most egyszerűre veszem a figurát:

1. Azt kívánnám, hogy életem végéig teljesen egészséges legyek az egész családommal együtt. Plusz tökéletes arcbőrt 🙂
2. Mindig minden úgy történjen az életemben, ahogy nekem a legjobb.
3. Néha szívesen lennék láthatatlan, meg szívesen lennék kifejezetten látható is. Szóval azt kívánnám, hogy legyen egy skála a karomon, ahol be tudom állítani, hogy mennyire vagyok látható és láthatatlan. A 0 lenne a teljesen láthatatlan, az 5-ös ilyen átlagos, a 10-esnél pedig mindenki csak rám figyelne 🙂

Tudsz főzni? Mi a kedvenc kajád?
Tudok, és büszke is vagyok rá. Anyukám remekül főz, a legjobbtól tanultam. Mesterien készítem a rakott krumplit és a húslevest.

Milyen extrém sportot próbálnál ki?
Az ejtőernyős ugrást tuti, de nagyjából bármit! Színészként alapvetően ezeket kerülnöm kell, de a hétköznapokban keresem azokat a helyzeteket, amikben egy picike adrenalin is felszabadulhat.

Hol képzeled el magad 10 év múlva?

Mindenhol! 😀 Ez ravasz kérdés, sablonos dolgokat írhatnék, de nem akarok. Vannak terveim és vágyaim, de az élet alakítja majd ki, merre visz az utam. Eddig is így volt, eddig is jó volt, szóval bízom benne, hogy ezután is jó lesz!

Mit üzensz a sorozat nézőinek?
Merjetek önmagatok lenni, és mindig legyetek őszinték! Illetve remélem, megszeretitek az általam alakított Mírát is! 🙂