Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Cikkek

Divatot vagy a kényelmet választod inkább?

- 10 fokban át kell gondolni!

Bár még annyira nincs probléma az időjárással, egészen elviselhető a délutáni órákban, hiszen még nem megy mínuszba a mutató. Viszont örök kérdés az, hogy ha beköszönt az igazán télies időjárás, mit tartsunk szem előtt. Legyünk csinik? Legyünk inkább bebugyolálva? Megvalósítható a kettő együtt? Hogy is van ez?

1. Ahogy változik a trend, úgy változik a “csinosság” fogalma is.

Olvastátok azt a bejegyzést Barbi blogján, hogy Szabó Erika és Erdélyi Timea is felvette az idei trend egyik szuper darabját? Nos, pár éve még elképzelhetetlennek tartották sokan, hogy egy ilyen neon színű pulcsit magukra vegyenek. Most pedig pontosan ez hódit!

2. Az egészség fontosabb!

Tudjuk, elég csini tud lenni, ha egy ruhát harisnyával és bakanccsal párosítunk. De inkább ezt addig használjuk ki, amíg napsütéses idő van. Ne akarj megbetegedni!

3. Lehet szó vékony ruháról, de…

… mindig vegyél rá pár réteget! Senki nem állította, hogy csak bundabugyit, overált és pufipulcsit kell hordanod. Lehet egy vékonyabb felsőd, viszont csak úgy, hogy ha kimerészkedsz a szabadba, felveszel rá pár réteget. Ha jól kombinálod, még divatot is teremthetsz!