Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Mikike blogja

Ilyen problémái vannak a srácnak, akinek bejössz

Igen, jól olvastad.
 

Kedves Randiguru!

Van egy lány, aki nagyon tetszik nekem, és lehet, hogy én is neki. Mindig máshogy viselkedik…

Néha órákig szokott bámulni. Van, amikor rám is mosolyog; van, amikor idejön hozzám beszélgetni. Máskor meg kerül, más fiúkkal beszélget – persze ebben nincs semmi, csak úgy látom, jobban érzi magát velük. Viszont van, amikor velük van, de engem bámul…

Nagyon nem értem, hogy most mi van. Remélem, tudsz nekem segíteni!

Válaszodat előre is köszönöm,

Ákos

 

 

 

Csá, Ákos!

Na, akkor kezdjük is egy üzenettel a srácoknak! Látjátok, srácok, nem is olyan nehéz. Hogy mi? Nem a borotválkozásra gondolok. Nem is a szóbeli felelésekre – bár ez már majdnem talált. Valami írásbeliről van szó. Hát persze, hogy a Randiguru felkereséséről. Ákos megtette mindazt, amit ti nem mertek. Gondolom, nem árulok el atomtitkot azzal, ha azt mondom, 95%-ban csajok írnak nekem. Hátha most elkezdődik egy folyamat. Nekem is sokkal izgalmasabb és változatosabb lenne a melóm, ha megfognátok a billentyűzetet, srácok. KÖSZI, ÁKOS!

Most pedig lássunk egy férfias problémát, melynek a központjában végre egy lány áll. Ne haragudj, Ákos, de valamilyen szinten hálás vagyok a problémádért. Természetesen nem örülök neki, és nyugi, meg fogjuk oldani. De pont kapóra jön, hogy megmutassuk a csajoknak, milyen problémákkal küzd egy pasi. Rájöhetnek, hogy mindkét fél számára ugyanúgy vannak kérdőjelek. Csak ismételni tudom magam: KÖSZI, ÁKOS!

Tudod, mi a legérdekesebb? Ha a leveledet semlegesítettem volna, senkinek nem tűnne fel, hogy egy srác írta. Téged, az érdekel, mit gondol a lány. A lányt pedig valószínűleg az, hogy mit gondolsz te. A különbség annyi, hogy te írtál nekem. És akkor megint: KÖSZI, ÁKOS!

Na, nézzük, hogyan lehet eldönteni, hogy bejössz-e egy csajnak!

1. Van képe hozzá

Vagy hozzád. Legközelebb, amikor beszéltek, légy udvariatlan. Ne! Ne csámcsogj hangosan, és ne vakargasd a hónaljad, másra gondolok. Csak annyi, hogy ne arra figyelj, mit mond, hanem azt, ahogy mondja. Az arca el fogja árulni, mit érez irántad. A nevetés elég egyértelmű jel. A pirulás annál is világosabb.

2. Nyit feléd

És nem elsősorban arra gondolok, hogy keresi a társaságod. Persze, arra is. Ami igazán a lényeg, hogy a mozdulatai nyitottak feléd. Nem távolodik tőled, amikor beszélsz vele. Nem fonja karba a kezeit, mikor vele vagy. És ha sztoriban vagy, akkor nem tekinget kifelé a szituból, hanem rád összpontosít.

3. Bókol

Igen! Végre leírhatom! Nincs semmi baj azzal, ha egy lány megdicsér egy fiút. Egy srácnak is lehet jó illata, ő is felvehet jó cuccokat, és ő is lehet cuki bizonyos szitukban. Szóval, kedves Ákos, ha jönnek a dicséretek, kezdhetsz gyanakodni.

4. Ajándékok

A legjellemzőbb mind közül. Ami a srácoknál a cukkolás és csipkelődés, az a csajoknál az apró ajándékoknak felel meg. Egy-egy kedves üzenet a cuccaid közé rejtve. Rajzol vagy cuki cuccokat ad neked – ezek egy esetben sem drága ajik, de annál személyesebbek. És ez a lényeg. Később ezek lesznek a legkedvesebb emlékek.

5. A zöld szemű szörny

Látom ám, hogy kicsit féltékeny vagy. Ha nem is akarod mutatni, de azért zavar, hogy más fiúkkal beszélget. Ha valóban bejössz neki, ő sem fog őszintén örülni annak, hogy te csajokkal témázgatsz. Biztosan vannak lány barátaid, kérd az ő segítségüket!

Összegezzünk: szerintem ebben a helyzetben az a legtisztább, ha nyílegyenes odamész hozzá, és beszélgetést kezdeményezel. Minden jönni fog magától.

Ha mégsem, akkor ki kell ugrasztanod a nyulat a bokorból, lépésre kell őt kényszerítened! Beszélgess lányokkal akkor, amikor figyel téged. Így talán észbe kap, megijed, hogy elveszíthet, és jeleket fog küldeni. DE! Ezt elmondom mindenkinek, aki megkeres: első mindig a suli és a tanulás legyen. És ne csak a saját szempontjaidat vedd figyelembe, hanem az övéit is!

Ha elakadtál, vagy tanácsra van szükséged szerelmi témában, dobj egy üzit a Holnap Tali Facebook-oldalára! Na csá!