Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Cikkek

Kérdezz, felelek! - Ismerd meg Banovits Vivianne-t!

A Petőfi Gimibe új lány érkezett, ideje megismerni! Ezúttal Lilla mutatkozik be.

Ki a kedvenc színészed/színésznőd?

Tom Hanks nagy kedvencem és ha nőt is kell mondani, akkor Marion Cotillrad.

Mivel töltöd a szabadidődet?

Kávéfüggő vagyok és ha van egy kis időm, akkor elmegyek a barátaimmal kávézni. Más program is szokott lenni, de nekem ez a kedvencem. Illetve nagyon szeretek edzeni, úszni és lovagolni.

Mennyire hasonlítasz a karakteredre?

Van egy kis korkülönbség köztünk, így fejben vissza kell mennem a kamaszkoromba, hogy át tudjam élni Lilla problémáit. Egyébként versenyszerűen lovagol és bár én nem versenyzem, de ez sport ugyanolyan fontos szerepet tölt be az én életemben is, mint az övében. Ami a személyiségünket illeti, Lilla nagyon igyekszik, barátságos, kedves, nyitott és mindent megtesz annak érdekében, hogy befogadják, elfogadják. Én is ilyen vagyok.

Mit adott eddig neked a „Holnap tali”?

Nagyon sok új ember ismertem meg, jó fej srácokat és lányok ! Hihetetlen, ahogy tényleg az egész banda szívből dolgozik. Nagyon jó végre egy olyan produkcióban dolgozni, ahol azt érzem, hogy mindenki hisz és belead mindent.

Meséld el a legkínosabb gimnazista sztoridat!

Nehéz eset vagyok, mert már a gimnázium alatt is színházaztam így nem sokat voltam jelen az iskolában, inkább a színpadon lógtam. De talán az volt a legkínosabb, amikor elaludtam egy órán és arra ébredtem, hogy a tanár ott áll fölöttem és nem túl boldogan néz rám. Sőt ő ébresztett. Hát az elég ciki volt.

Milyen tanuló voltál?

Változó, tantárgytól függött. A reál tárgyak szörnyen mentek, ott mindig pont átcsusszantam. A humán tárgyakból viszont jó voltam. Ilyenek, hogy történelem, magyar mindig könnyen bele mentek a fejembe.

Hogyan telne számodra a tökéletes nap?

Sokáig aludnék. Aztán kapnék ágyba reggelit, csupa-csupa francia finomsággal, például croissant, lekvár, egy finom latte tejszínhabbal, végül egy gyümölcstál. Ha mindezt megettem, akkor elmennék wellnessezni, szaunáznék, pezsgőfürdőznék. Utána ennék egy nagyon finom ebédet és délután kávéznék egyet a barátaimmal. Este pedig mondjuk még egy jó mozi beleférne ebbe a napba.

Mitől félsz a legjobban?

A hüllőktől. Imádom az állatokat, a hüllők kivételével. Visító rohamot kapok, ha egy sikló elúszik mellettem a Balatonban.

Hol csattant el életed első csókja?

A kertkapunkban volt és igen, nagyon romantikusan hangzik, de nem volt az! A fiú nem igazán tetszett, de a sors úgy hozta, hogy mire észbe kaptam megcsókolt. Én meg így álltam és arra gondoltam: Jesszus, ez volt az első csókom?!?!

Ha lenne három kívánságod, mik lennének azok?

Az 1. egy klasszikus lenne, hogy legyen még sok kívánságom.

2. Legyen egy nagyon szép házam a Gellért-hegyen.

3. Legyen egy magán repülőgépem, mert az egész családom külföldön él és sokkal gyakrabban mászkálhatnék hozzájuk.

És mivel több kívánságom lehet, a 4. az lenne, hogy legyen jó sok pénzem, hogy tudjam tankolni is azt a repülőgépet.

Tudsz főzni? Mi a kedvenc kajád?

Igen, amennyit kellett az életem során főzni, annyit tudok. Ha főzök akkor 90%-ban tésztákat készítek. Vegetáriánus vagyok és az éttermek, gyors étkezdék nincsenek ráállva az ilyen ételek készítésére. Nem elég változatos a kínálat, pedig rengeteg finom étel van, ami hús nélkül készül. Egyébként görög kaja mániás vagyok, de ugye azt nem nagyon kell főzni. Tzatziki, padlizsánkrém, cukkini, pita, feta sajt, hideg tálak. Imádom!

Milyen extrém sportot próbálnál ki?

A vízi sportokat! Vízisí, wakeboard, flyboard. Minden évben eltervezem, de sose jutok el! Hátha jövőre…

Hol képzeled el magad 10 év múlva? 

Érdekes, hogy ezt kérdezed, mert pont mostanában egy barátnőm is megkérdezte. Neki is azt mondtam, hogy erre még nem gondoltam. Tudatosan figyelek arra, hogy a jelenben éljek és a mostból hozzam ki a lehető legtöbbet.

DE jelen pillanatban azt mondanám, hogy Magyarországon, nagy kertes házzal, legalább két gyerekkel, csodás férjjel, szuper karrierrel és egy hatalmas farmmal képzelem el magamat, ahol sok kutya és ló van.

Mit üzensz a sorozat nézőinek?

Nézzétek és szeressétek, mert nagyon jó kis banda vagyunk! És azt kell mondanom, hogy a sorozat is nagyon aktuális! Rengeteg olyan életkori probléma merül fel, amely a ti életetekben is előfordulhat és érdekes figyelni, hogy melyik karakter, hogyan birkózik meg ezekkel. 

Van kedvenc mottód? Mi az?

“Élj a mának!” 🙂