Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Cikkek

Kérdezz, felelek! - Ideje megismerni Derék Bencét!

A Holnap tali! Somája mesél a hobbijairól, és legkínosabb gimnáziumi sztorijáról. Ismerd meg Derék Bencét!
 

Ki a kedvenc színészed/színésznőd?

Sorrend és a teljesség igénye nélkül: Robert De Niro, Leonardo DiCaprio, Edward Norton, Ralph Fiennes, Javier Bardem és Christian Bale. A kedvenc színésznőm Meryl Streep.

Mivel töltöd a szabadidődet?

Általában a barátaimmal, zenével, filmekkel. Gitározom, járom a várost vagy éppen kihozom az aktuális helyzetemből a maximumot. Szeretek új dolgokat és helyeket felfedezni úgy, hogy sok dolgot kipróbálok.

Mennyire hasonlítasz a karakteredre?

Külsőre maximálisan! Felfedeztem néhány átfedést a gimis személyiségem és Soma között, de őszintén szólva: annyira nem sokat.

Mit adott neked eddig a Holnap tali!?

A legjobb stábot és a legjobb hangulatot, amit forgatáson eddig tapasztaltam! Mindenkit nagyon megkedveltem és borzasztóan jól döntöttem, amikor a felkérésre igent mondtam. Csupa individuum, akik hihetetlenül jól működnek együtt. Szóval, köszi, srácok!

Meséld el a legkínosabb gimnazista sztoridat!

Egyszer két barátommal egy kisebb tüzet raktunk az iskola egyik eldugott sarkában, és persze lebuktunk a hatalmas füst miatt. Később a kikérdezésen betyárbecsületből magamra vállaltam az egészet, csak sajnos a másik két bűnös is engem nyomott fel. Elég nagy balhé volt belőle, a szüleim legalább tíz évet öregedtek.

Milyen tanuló voltál?

Pocsék. Nem tanultam semmire, bár nem is buktam meg soha. Az órákon ragadt rám annyi, amennyi elég volt a ketteshez és ez nekem teljesen elég volt. Persze voltak tárgyak, amiket szerettem, azokból általában elég jó jegyeim voltak. Ilyen volt az angol, a biológia, az irodalom, és a média.

Hogyan telne számodra egy tökéletes nap?

Egy 24 órás forgatás a Holnap tali! stábjával tökéletes lenne. Egyébként én nem így állok a „tökéletes nap” fogalmához. Rengeteg ilyen napom volt már és szerintem lesz is még, mert ha teljesül minden olyan célom, vágyam, amit az aktuális napra tűztem ki, akkor én általában azt tökéletesnek minősítem.

Kérdezz, felelek! - Ideje megismerni Derék Bencét!

 

 

Mitől félsz a legjobban?

Kirády Attilától. (A sorozat producere – a szerk.)

Hol csattant el életed első csókja?

A gimiben, persze. Egy osztályteremben, olyan 14 évesen.

Ha lenne három kívánságod, mik lennének azok?

Hm, szerintem semmi olyan, amit ne tudnék elég munkával elérni. Lehet, hogy inkább átadnám őket másnak, de előtte azért egy teleportáló szuperképességet még lecsípnék belőle, mert az elég hasznos lenne.

Tudsz főzni? Mi a kedvenc kajád?

Tudok, bár nem sztárséf szinten, de nem nagyon tört még bele a bicskám egy receptbe se, amit kipróbáltam. Sőt, akik kóstolták már a főztömet abszolút elégedettek voltak. Kedvenc ételem az egyik új hobbim: a Gourmet burgerek.

Milyen extrém sportot próbálnál ki?

Ejtőernyőzni mindenképp el akarok menni egyszer, de a vízi jetpackezés, a vízisíelés, a sárkányrepülőzés is nagyon vonz, illetve a wingsuit sem rossz dolog, de sajnos nagyon veszélyes.

Hol képzeled el magad 10 év múlva?

Sokat álmodozom, de mindig másról, jós pedig nem vagyok sajnos. Szóval el se tudom képzelni, hogy mi lesz velem. A jövő hetem sem tiszta, de szerintem forgatni fogok. Amit nem tartok valószínűnek azaz, hogy elhagyom az országot. Nagyon szeretek itt élni.

Mit üzensz a sorozat nézőinek?

Próbáljatok ki pár napot okostelefon nélkül! Nagyon sok új dolgot fogtok felfedezni a világban, amit eddig észre sem vettetek.

Van kedvenc mottód? Mi az?

“Ne azt keresd, hogy miért, hanem hogy miért NE!”

Ha még több mindent szeretnél megtudni Somáról, kövesd Instagramon vagy Facebookon!