Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Cikkek

Kérdezz, felelek! - Ismerd meg Dobai Attilát!

Csabika megtestesítője, Attila vajon mennyire tud főzni a való életben? És mi az, amitől a leginkább fél? Erről mesélt most nekünk.

Ki a kedvenc színészed/színésznőd?

Sok mindentől függ, hogy kedvelek-e egy színészt vagy sem. Igazi nagy kedvencem nincs. Van, hogy egy film vagy egy előadás láttán azt mondom valakire, hogy “atyaég, ez lenyűgöző”, de lehet, hogy egy másik produkcióban már nem tetszik annyira. Vannak, akik iránt kissé elfogult vagyok. Nekik nagyon el kell szúrniuk valamit, hogy azt mondjam, hogy na ez most nem volt jó.

Mivel töltöd a szabadidődet?

Jelenleg a forgatások, a színház és a szinkron mellett kevés a szabadidőm. Ha elvétve mégis adódik 1-2 szabad óra, akkor fotózok, barátokkal találkozom, alkotok a konyhában. Időnként eljárok futni, ami különös módon nálam valahogy mindig este vagy mondhatnám, éjjel 11 utánra csúszik… de már megszoktam és ilyenkor esik jól!

Mennyire hasonlítasz a karakteredre?

Ez nagyon érdekes! Amikor először megkaptuk a karakterleírásokat, Annával (Kiss Anna Laura-Lara – a szerk.) egymásra néztünk és az a bizonyos „ezt rád írták” mondat fogalmazódott meg bennünk. Ha mélyebben belemegyek persze, azért vannak különbségek, de tény, hogy durva a párhuzam. A karakterem, Csabika hozzám hasonlóan mindenkivel próbál jó kapcsolatot ápolni, nem szeret konfliktusba keveredni. És ha az élet rögös útján akadályokba ütközik, megpróbálja átugrani őket. Csabi szerintem egy nagyon szerethető karakter. Igyekszik a többiek kedvében járni, amit elég sokszor ki is használnak a srácok.

Mit adott eddig Neked a „Holnap tali”?

Rengeteg mindent! Önbizalmat, pozitív visszajelzéseket, ami nagyon fontos számomra! És egy remek csapatot, jobbat kívánni sem tudnék. Harmónia, jókedv és szédületes teherbírás jellemzi a stábot, ami nagyon feltölt nap, mint nap. Azt érzem, hogy én sem adhatok alább, mert akkor kilógnék a sorból. Fontos, hogy jó kedvvel járjak „dolgozni”, mert akkor gördülékenyen halad a munka! És ide nagyon jó kedvvel megyek minden egyes nap.

Meséld el a legkínosabb gimnazista sztoridat!

Biztos volt ilyen, de most nem tudnék említeni egyet sem. Ha kínos is volt, mindig próbáltam megtalálni benne a humort és egy jót nevetni magamon a többiekkel együtt. Szerintem ezért sem él bennem kínosnak mondható emlék.

Kérdezz, felelek! - Ismerd meg Dobai Attilát!

 

 

Milyen tanuló voltál?

Már a gimi első évében tudtam, hogy színészettel szeretnék foglalkozni, de ennek ellenére végig matek tagozatra jártam. Nem váltottam sulit, mert nagyon szerettem oda járni, remek társaság jött össze és máig tartó barátságokat kötöttem ott. Nem voltam kitűnő, mivel tudtam, hogy a színmű felvételin nem a jegyek számítanak majd, hanem a felvételin nyújtott eredmények! Nagyjából mindig azt tanultam meg, ami igazán érdekelt, de azért a többi tárgyat sem hanyagoltam el.

Hogyan telne számodra a tökéletes nap?

Szerintem minden nap tökéletes, amikor azt csinálhatom, amit szeretek és azokkal lehetek, akiket igazán kedvelek. De ha van ennél tökéletesebb, akkor az tuti valami spontán dolog.

Mitől félsz a legjobban?

Ezen még soha nem gondolkodtam. Nem szeretek a félelmeimre gondolni, így azt sem tudom, mitől félek a legjobban. Ha valamit muszáj mondani, akkor talán a szeretteim elvesztése és a magány.  És, hogy a nutella egyszer eltűnik a boltok polcairól.

Hol csattant el életed első csókja?

Ami így elsőre beugrik az egy szülinapi bulin volt, egy olyan lánnyal, aki a mai napig az egyik legjobb barátom.

Ha lenne három kívánságod, mik lennének azok?

1. Tudjak segíteni másokon.

2. Legyek elismert a szakmámban.

3. A harmadik helyet még fenntartom…

Tudsz főzni? Mi a kedvenc kajád?

Igen, tudok, de kedvenceim itt sincsenek. Viszont kísérletezni nagyon szeretek. Ilyenkor körülnézek, a konyhában összeszedek pár random hozzávalót és abból alkotok valami újat. És ez valami fantasztikus dolog! Imádom az édességeket, ezért elkészíteni is szeretem.

Milyen extrém sportot próbálnál ki?

Valami olyat, ami sok adrenalint termel és szabadságérzetet ad. Mondjuk bungee jumping, vadvízi evezés, sárkányrepülés, vagy bázisugrás.

Hol képzeled el magad 10 év múlva?

Vannak tervek és álmok a fejemben, de picit babonából nem szeretek beszélni róluk. Magamat ismerve egyébként simán előfordulhat, hogy holnap, amikor felkelek, teljesen más elképzeléseim lesznek, mint most vannak és világmegváltó ötletek is bekerülhetnek a képbe. Sose lehet tudni!

Mit üzensz a sorozat nézőinek?

Merjetek nagyokat, sőt hatalmasakat álmodni! És bízzatok magatokban! Lesznek negatív hangok, de ne törődjetek velük, bármit elérhettek, amit igazán akartok! Annak idején bennem sem hittek sokan. Mégis egy kis eldugott, ezerfős, erdélyi faluból idáig juthatok, és ez még csak a kezdet. Mosolyogjatok sokat, abból nem lehet nagy baj! A sorozatban alakított karakterem „Csabika” is csak így élheti túl azt a rengeteg megpróbáltatást!

Van kedvenc mottód? Mi az?

„Ne várd, hogy a világ megváltozzon, változtasd meg te!” – ha valamit szeretnél elérni, tegyél érte, mert más nem fog.

Ha még többet szeretnél megtudni Csabikáról, kövesd Instagramon vagy Facebookon!