Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Cikkek

Kérdezz, felelek! - Kirády Marcell bemutatkozik

A sorozat Mikikéje, Kirády Marcell elmesélte, milyen lenne számára egy "tökéletes nap",  és megosztotta velünk legkínosabb iskolai sztoriját.

Ki a kedvenc színészed/színésznőd?

Főként az amerikai színészeket szeretem. A klasszikusok közül Julia Roberts-et mondanám, szerintem tőle láttam a legtöbb filmek. Kedvenc férfiszínészem pedig Tom Cruise.

Mivel töltöd a szabadidődet?

Javarészt focizom, heti három alkalommal, hétvégente pedig meccsem van. Szeretek a barátaimmal lógni, és a testvéremmel játszani, és természetesen az Xbox-ot sem hagynám ki a sorból!

Mennyire hasonlítasz a karakteredre?

Részben hasonlítok csak Mikire. Az életben nem szoktam nyomulni az idősebb korosztálynál, inkább a korombeliekkel barátkozom. Viszont szeretek újdonságokat kipróbálni, challenge-ket teljesíteni, ahogy Miki is. Hozzá képest mégis visszafogottabbnak tartom magam.

Mit adott eddig Neked a Holnap tali?

Most először próbálhattam ki magamat színészként, korábban iskolai szavalóversenyeken vettem részt, de az nem igazán volt az én világom. Ezzel a csapattal viszont nagyon jó együtt dolgozni. Nagyon élvezem.

Meséld el a legkínosabb iskolai sztoridat!

Egyszer az erkölcstan órán untam magam, és elkezdtem játszani a mobilomon. A tanárom persze észrevette, és onnantól egész órán azzal fenyegetett, hogy a szünetben fel kell mennem az igazgatóhoz, róla pedig tudni kell, nagyon szigorú, úgyhogy egész órán ezen stresszeltem. Végül nem történt semmi! 

Kérdezz, felelek! - Kirády Marcell bemutatkozik

 

 

Milyen tanuló vagy?

Olyan négyes szintű tanuló vagyok. A humán tárgyak felé nyitottabbnak érzem magam.

Hogyan telne számodra a tökéletes nap?

Körülbelül 11 órakor kelnék, utána elmennék meccsre. Azután a családdal és a barátokkal elmennék valami jó helyre, mondjuk egy csúszdaparkba, azokat nagyon szeretem. Végül késő estig filmeket néznék.

Mitől félsz a legjobban?

A liftektől. Nem szeretem a bezártságot, ha lehet, kerülöm őket.

Hol csattant el életed első csókja?

Óvodában volt egy barátnőm, akivel egyik nap elsétáltunk a csúszdákhoz, ott csattant el életem első csókja.

Ha lenne három kívánságod, mik lennének azok?

Semmi nehézséggel ne kelljen többé szembe nézni.

Legyek egy szuper focicsapat sztárjátékosa.

Minden nap azt csinálhassak, amit csak akarok, és senki ne szabhasson határokat nekem.

Tudsz főzni? Mi a kedvenc kajád?

Néha szoktam segíteni otthon, de akkor is az utasításokat szoktam követni, szóval nem vagyok a főzés mestere. De még lehetek. Nagyon szeretem a paradicsomos pennét sajttal, és a csirkepörköltet nokedlivel.

Milyen extrém sportot próbálnál ki?

Jó lenne egyszer nagyon magasról beleugrani a hűs vízbe, mondjuk egy szikláról. De a szűzhavon síelést is kipróbálnám egyszer. Felszabadító lehet.

Hol képzeled el magad 10 év múlva?

Jó kérdés. Tíz év múlva egyetemista leszek, remélem, még akkor is fogok focizni, legalább hobbiszinten. Olyan 20 év múlva pedig családot szeretnék alapítani.

Mit üzensz a sorozat nézőinek?

Nézzétek, mert nagyon jó lesz! Jó hangulat, laza feeling, és figyeljetek engem is!

Van kedvenc mottód? Mi az?

“Az az igazi harcos, aki az utolsó csepp véréig tud küzdeni.”