Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Cikkek

Kérdezz, felelek! - Ismered már Pavletits Bélát?

A Holnap tali! Döméje elmesélte, mit köszönhet a sorozatnak, és miben hasonlít karakterére, az osztályfőnökre. 

Ki a kedvenc színészed/színésznőd?

Balsai Móni, Bradley Cooper, Ryan Gosling.

Mivel töltöd a szabadidődet?

Nagyon szeretek sportolni és sokféle szegmensét ki is próbáltam már. A kerékpározástól a funkcionális edzéseken át, az úszáson keresztül, egészen a harcművészetekig. Bár az utóbbira sajnos sosem sikerült annyi időt szánnom, mint amennyit szerettem volna.

Mennyire hasonlítasz a karakteredre?

Eléggé hasonlítunk, igyekszem magamra formálni a karaktert, de közben vannak mozaik darabok, amelyeket régi emlékekből halászom elő. A tanár úrban van egy kis humor, és lazaság, már amennyi lehet egy osztályfőnökben iskolai keretek között. Egy normális laza, jódekéjű, alapjában véve kedves figura, aki megpróbál a gyerekeknek utat mutatni.

Mit adott eddig Neked a „Holnap tali”?

Mindig nagyon jó, amikor az ember valami újba fog és most különösen örülök, hogy ott lehetek az egész Holnap tali születésénél. Nagyon sokszor elképzeltem már, milyen lesz, aztán, amikor végre láttam, nagyon tetszett az eredmény. A forgatások jó hangulatban telnek, olyan emberek között, akiken azt érzem, hogy nagyon szeretnék, hogy ez jól sikerüljön és rengeteg energiával, frissességgel és kreativitással állnak hozzá. Ez által nincsen feszültség, görcs, hanem mindenki bele tudja tenni, amije van. Egy nagyon jó társaságot köszönhetek ennek.

Milyen tanuló voltál?

Alapjában véve egy jó tanuló, szorgalmas srác voltam.

Hogyan telne számodra a tökéletes nap?

A tökéletes napon jó lenne úgy elvégezni a munkámat, hogy a végén azt érezzem: ez az, megcsináltam, odatettem magam, büszke vagyok! Egy ilyen napba kell jó néhány óra, amit az ember a kedvesével, a szeretteivel, a barátaival tölthet. Kell egy kis sport, ahol próbára tehetem a fizikumomat. Ennék valami finomat, párolt zöldségtől kezdve rántott velőrózsáig bármi kerülhet a tányérra, nem vagyok válogatós. És a nap végén azzal az érzéssel mennék aludni, hogy ebből a napból kihoztam a maximumot.

Mitől félsz a legjobban?

A tehetetlenségtől, attól, hogy az életem nem úgy alakul, ahogy szeretném, hiába teszek mindent a céljaim érdekében.

Kérdezz, felelek! - Ismered már Pavletits Bélát?

 

 

Hol csattant el életed első csókja?

Az óvodában, a puszilkodós sarokban. Én egy kicsit zavarban voltam, emlékszem, hogy kergettek a lányok – talán akkor utoljára – és hát elkaptak. Az első szerelmes csók, az már a gimiben csattant el.

Ha lenne három kívánságod, mik lennének azok?

1. Én és a szeretteim egészségben, boldogságban és harmóniában élhessünk.

2. Örömben és boldogságban tudják megvalósítani a céljaikat a szeretteim is.

3. Kiteljesülhessek a saját szakmámban.

Tudsz főzni? Mi a kedvenc kajád?

Igen, tudok főzni és szeretek is. Szélesebb spektrumot tudok már magamhoz kapcsolni főzés szempontjából és szeretem újdonságokkal kiegészíteni a repertoárt. Bár a kedvencem a húsleves, bármikor, bármilyen mennyiségben tudom fogyasztani, de nagyon szeretem a töltött káposztát és a cukkinit is.

Milyen extrém sportot próbálnál ki?

Mindet. Ejtőernyőzést, vadvízi evezni elmennék újra, érdekel a DOWN HILL, és reggelig sorolhatnám.

Hol képzeled el magad 10 év múlva?

Magyarországon képzelem el magam, családban, egészségben, boldogságban, szeretetben, együtt. Ami pedig a karriert illeti, egy olyan elismert szakmaiságot szeretnék magaménak tudni, ami joggal az enyém.

Mit üzensz a sorozat nézőinek?

Nézzétek és szeressétek! Nagyon kis kedves és pozitív karaktereket fogtok megismerni, és sok olyan helyzettel találkozhattok majd, amelyek lehet, hogy ismerősek lesznek a saját életetekből.

Azt gondolom, hogy éppen abban lehet ez új – a képi és technológiai megvalósítás mellett, – hogy pozitív képet nyújt a fiataloknak. Hétköznapi világot mutat be, annak minden fájdalmával, szerelmi válsággal, hűtlenség, matematika dolgozattal, de mellette barátok vannak, akik segítik egymást és bizonyos negatív helyzetekben rá tudják az ember ébreszteni arra, hogy mindig van tovább.

Van kedvenc mottód? Mi az?

Nincs mottóm. De azt gondolom, hogy nyitottsággal és szeretettel kell viszonyulnunk a világhoz és ezt kapjuk majd vissza tőle.