Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Cikkek

Megtörtént események, amikből fantasztikus filmek születtek

Csabikának igazán óriási a képzelőereje, amit a sorozatból meg is tapasztalhattunk. Ha írásba foglalná mindennapjait, biztos, hogy egy tartalmas könyv születne belőle. De milyen igaz történetek ihlettek még könyveket és filmeket? Nézzük!
 

50 első randi

Láttátok a filmet? Szinte hihetetlen, hogy igaz történet ihlette. Pedig így van! Láttátok a filmet? Szinte hihete… na… jó, viccet félretéve. A sztorit egy nőről mintázták, aki kétszer is súlyos fejsérülést szenvedett. Úgy élte le életét, hogy jegyzeteket írt magának. Tudnátok így élni?

127 óra

James Franco főszereplésével 2010-ben készítették el a 127 óra című filmet, amit szintén igaz történet ihletett. Danny Boyle alkotásának Aron Ralston, hegymászó fájdalmas sztorija adta az alapot. A férfi kanyontúrára készül, ám egy óvatlan mozdulattal beesik egy szűk kanyonba és egy szikladarab a falhoz szorítja a karját. Öt napot tölt el teljesen egyedül, majd döntenie kell…

Vadon

Nem, ez most nem Dr. Szöszi (Reese Witherspoon)! A színésznőnek nehéz kilépni ebből a karakterből, de a Vadon című filmben sikerült neki. A film Cheryl Strayed Vadon. Ezermérföldes utam önmagamhoz című regényén alapszik. A főhőst ő maga alakítja, és gondolatait, életét veti a papírra. Bár nincs sok párbeszéd, de a gyönyörű táj és a film mondanivalója magáért beszél!

Csabika jövőbelátása és képzelőereje tényleg elég furcsa dolgokat szül. De vajon a sci-fi műfajban is helytállna? Az biztos, hogy az Én vagyok itt női vendége igen: