Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

Ugye te nem vagy ilyen? 4+1 taszító női tulajdonság

Elmondom, mitől mászom fel rákjárásban a falra.
 

Szevasztok, tesókáim!

Gondolom, kiszúrtátok már, hogy eléggé C vágányra kerültem a Heni nevezetű projektben. És akkor még finom voltam meg nőies. A csaj konkrétan rám van állva, mióta Rozival köze-lebb kerültünk egymáshoz. Egyszerűen kiborít.

Annyira felvitte a vérnyomásom, hogy kajak összeállítottam egy listát is miatta. Azt a listát, amit maga a Sátán írt alá: elhoztam a lányok öt legtaszítóbb és legidegesítőbb tulajdonságát. Tisztelet a kivételnek!

1. Féltékenység

Mi mással is kezdhetném? Nem mondom, hogy minden lányban megvan, de nekem eddig csak olyanokkal volt dolgom, akik nagyon extrák voltak ezen a téren. Nyilva értem, hogy nem akart egyik sem elveszíteni, de akkor sem kérek a felkérdezésekből meg nyomozgatásokból.

A féltékenykedés olyan érzést ad a kapcsolatnak, hogy a másik fél nem bízik bennem. Ahogy a nálam műveltebbek és pengébbek is mondták: a féltékenység egy betegség, rosszabb, mint a kutyánál a veszettség.

2. Hiszti

Ez sem lehetne soha aktuálisabb, mint most. A csajok nem mondják meg, mit akarnak, de fenntartják a jogot, hogy hisztizzenek érte, ha nem lehet az övék. Logikus, nem?

Annyi formája van a hisztériának, hogy reggelig tudnám sorolni. A kedvencem, amikor rákér-dezek, hogy mizu, és csak egy semmit kapok vissza. Na, innen tudom, hogy a világ összes gondja egy helyre összpontosult. A hiszti az a betegség, amit a nők kapnak el, de mi halunk bele…

3. Káromkodás

Már több mint egy éve ismertek engem, de szerintem még nem hallottatok csúnya szót a számból. Ha mégis, visszamenőleg elnézést kérek. De amikor jön egy csaj, és azt hallom, hogy úgy káromkodik, hogy ahhoz képest Geri egy longboardos esés után a Kazinczy Szép Magyar Beszéd verseny győztesének tűnik, akkor rosszul vagyok. Csak ezt ne, lányok!

4. Igénytelenség

Vegyük úgy, hogy az igényesség egy bank. Én beleteszek egységnyi valutát. Nem kell hozzá agysebésznek lenni, hogy kitaláljuk, nem szeretnék kevesebbet kivenni. Anyám mindig azt mondja, hogy többet foglalkozom a kinézetemmel, mint egy lány. Tudjátok, mi erre a válaszom? Hogy némelyiknél jobban is nézek ki…

+1. Amikor többet mutatnak magukból, mint kellene

Ezt már egyszer leírtam, megéri elolvasni újra. A lényeg röviden a következő: utálom, ha valaki otthon, a szülők előtt jó kislány, Instagramon meg lekörözi Kim Kardashiant meg a fél brigádját egyedül.

#nelegyetekilyenek,

Soma papa